Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Ha napi 1400 kalóriát ennék...

Ha napi 1400 kalóriát ennék fogynék lassan?

Figyelt kérdés

172 cm, 58 kg (18/L)

Semmit nem mozgok és nem is szeretnék, suliba járok így nem lenne kedvem már sporthoz.

febr. 22. 17:20
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
1400 kalóriával valószínűleg kalóriadeficitben vagy, ezáltal fogysz, amire semmi szükséged.
febr. 22. 18:07
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen adatokkal neked semmi szükséged nincs a fogyásra! Gondolj bele, ha ledönt a lábadról az influenza vagy a cifrafosás, hogyan fog a szervezeted nem létező tartalékokból fenntartani?
febr. 22. 20:13
 3/6 anonim ***** válasza:
Keress pszichológust, hogyha szerinted fogynod kell. Nem, nem kell.
febr. 22. 21:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Elméletben tudnál fogyni havi egy kilót. Voszont mivel jelenleg is alultáplált vagy, a hormondrendszer miatt ez lehet nwm valósulna meg mert a testednek a túlélésért kell küzdenie
febr. 23. 07:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, miért nem fogod már fel, hogy NEM KELL fogynod, akkor sem, ha naponta kiírsz egy kérdést róla.

A testképzavarral meg szakemberhez kellene fordulnod.

febr. 23. 07:48
 6/6 anonim válasza:
100%

166cm vagyok és 64kg

Ha valakinek fogynia kell az én vagyok nem te

márc. 1. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Ez az jelenti, hogy több kalórián is fogynék,mint amennyit beállítottam? tehát feljebb emelhetem a limitet?

Célod kezdetétől a mai napig összesített kalóriamérleged (feltéve, hogy minden nap, minden étkezést rögzítettél): 14910.6 kcal égetés (terved 8712 kcal volt). Eszerint eddig 1.94 kg-ot kellett volna fogynod (terved 1.13 kg volt). Tényleges fogyásod: 4.4 kg 1600ra...

Hány kalóriával fogynèk?

126kg 170cm ès nő vagyok A kalóriabázis szerint 2050kcal amit akkor is elègetek ha csak fekszem. Na most ülő èletmódta is 2500kcalt ír ki, hogy ennyi kell súlytartáshoz. Viszont fèl kiló fogyást állítottam be hetente így 2900kcalt ehetek. Igenám de vannak napok...

Kalóriabázisnál kiírt fehérjeszükségletet muszáj elérni, különben izomból fogynék?

Kb. 1200-1400 kcal-t megeszek minden nap, ügyelek rá, hogy minnél több fehérjéhez jussak, de úgy érzem lehetetlent kér. Ha mellette sporttal elégetek ca. 800 kcal-t, utána lehetetlen annyi fehérjét bevigyek, mint szeretné. Százalékban számolva viszont még mindig elég...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!