Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Lehet attól rossz a laborom,...

Lehet attól rossz a laborom, hogy kicsit túltoltam az diétázást az utóbbi hónapokban?

Figyelt kérdés
alacsony a vasam, a kreatinin, rossz a pajzsmirigy, magas a bilirubin

máj. 6. 07:51
 1/5 anonim ***** válasza:
86%
A vas nagyon simán lehet attól alacsony. A többit doki megmondja a teljes vérkép ismeretében
máj. 6. 07:57
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
A túl drasztikus kalóriadeficit és a magas fizikai aktivitás kombinációja hosszútávon képes rossz labortékeket előidézni, de millió más tényező is.
máj. 6. 08:35
 3/5 anonim válasza:
84%
A pajzsmirigy milyen értékű?
máj. 6. 12:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezt így nem lehet megmondani. Ha esetleg nemrég, pár hónapja szintén voltál vérvételen, és akkor minden oké volt, de azóta drasztikus diétába kezdtél, akkor lehetne feltételezni azt, hogy az értékek az új étkezésed miatt lettek. De így kitudja, mert tényleg rengeteg tényező befolyásolhatja.
máj. 6. 20:32
 5/5 anonim válasza:
Igen.
máj. 8. 14:20

További kérdések:

6️⃣ óra kellemes tempójú séta naponta még a zsírégetésben segít, vagy már inkább a kortizol-szintet magasztalja veszélyesen?

Sziasztok! Utóbbi időkben többféle diétával is próbálkoztam, most jelenleg ott tartok, hogy napi 1500 K cal, és akkor megy hozzá ez a rövidke séta ugye. Két részletben ( délután , meg este is plusz) Így most 2 hét alatt fogytam 1.5 kg . Viszont a kalkulátor 🧮 szerint...

Mit gondoltok erről az étrendről?

Fogyni szeretnék, ezért igyekszem kalóriadeficitesen enni. A mai napon így nézett ki: Reggeli: kávé, otthon sütött "zabszelet" amiben konkrétan csak 1 nagy banán volt es 50 g zabpehely. Ebéd: görögsali (80 g fetasajt, 1 teáskanál olivaolaj, az uborkát, paradicsomot...

Egy kínai büfében vásárolt uvegtészta hány kcal lehetett 100 grammban?

Egy kisadagot vettem. Itthon megnéztem, hogy mennyi kalória lehet benne, de 80-tól 300 kcal-ig mindnet is ír. Ilyen saláta jellegű volt, savanykásabb. Szóval most mennyi lehetett? Tudom, belefér egyszer, de jó lenne tudni... Köszi a segítséget előre is:)

Hogy válthatsz életmódot, ha nincs min változtatni?

Vagy a változtatás már koplalásnak minősülne? Szoktam olvasgatni, hogy "hagyd el az üdítőket, ne egyél annyi édességet...stb" De mit csinálsz, ha eleve nem iszol üdítőt, csak vizet vagy üres teát, kávét feketén és abból is egyet. Nem eszel édességet. Se fehér...

Bele kell számolni az összes olajat?

Lehet hülye kérdés. Szóval most sütöttem rántotthúst. Az egészet összesen 2 dl olajban sütöttem ki, szinte az összes olaj "eltűnt" (vagyis felszivta a hús). Ez ugye kb 1800 kaloria. Ezt mind bele kel számolni a hús kalória tartalmába? Szóval ha pl a hús volt összesen...

1300-1400 kalóriát eszek egy nap, mégsem fogyok, ez miért van?

A Yazio appba minden nap beütöm mennyit eszek. Reggelire chia magot eszek 150g 0%os joghurttal, vacsorára ugyanezt, de akkor rakok bele egy almát és két banánt (ez néha változik, lehet banánok helyett egy narancs vagy 2-3 szelet ananászt teszek bele). Ebédre általában...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!