Lehet attól rossz a laborom, hogy kicsit túltoltam az diétázást az utóbbi hónapokban?

válasza:

válasza:

válasza:További kérdések:
Sziasztok! Utóbbi időkben többféle diétával is próbálkoztam, most jelenleg ott tartok, hogy napi 1500 K cal, és akkor megy hozzá ez a rövidke séta ugye. Két részletben ( délután , meg este is plusz) Így most 2 hét alatt fogytam 1.5 kg . Viszont a kalkulátor 🧮 szerint...
Fogyni szeretnék, ezért igyekszem kalóriadeficitesen enni. A mai napon így nézett ki: Reggeli: kávé, otthon sütött "zabszelet" amiben konkrétan csak 1 nagy banán volt es 50 g zabpehely. Ebéd: görögsali (80 g fetasajt, 1 teáskanál olivaolaj, az uborkát, paradicsomot...
Egy kisadagot vettem. Itthon megnéztem, hogy mennyi kalória lehet benne, de 80-tól 300 kcal-ig mindnet is ír. Ilyen saláta jellegű volt, savanykásabb. Szóval most mennyi lehetett? Tudom, belefér egyszer, de jó lenne tudni... Köszi a segítséget előre is:)
Vagy a változtatás már koplalásnak minősülne? Szoktam olvasgatni, hogy "hagyd el az üdítőket, ne egyél annyi édességet...stb" De mit csinálsz, ha eleve nem iszol üdítőt, csak vizet vagy üres teát, kávét feketén és abból is egyet. Nem eszel édességet. Se fehér...
Lehet hülye kérdés. Szóval most sütöttem rántotthúst. Az egészet összesen 2 dl olajban sütöttem ki, szinte az összes olaj "eltűnt" (vagyis felszivta a hús). Ez ugye kb 1800 kaloria. Ezt mind bele kel számolni a hús kalória tartalmába? Szóval ha pl a hús volt összesen...
A Yazio appba minden nap beütöm mennyit eszek. Reggelire chia magot eszek 150g 0%os joghurttal, vacsorára ugyanezt, de akkor rakok bele egy almát és két banánt (ez néha változik, lehet banánok helyett egy narancs vagy 2-3 szelet ananászt teszek bele). Ebédre általában...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!