Fogyásról kérdeznék, többi lent?
Sziasztok!
175cm magas és 100kg, férfi, van rajtam sok izom.
1 éve kicsit elhanyagoltam magam, és zavar hogy pocakos vagyok már és az arcom kicsit "dagadtabb" lett.
Yaziot elkezdtem használni június 1 óta, és most 99,4kg-nál tartok. Nagyon stagnál. Heti -0.5 kg lenne a cél.
Mindent nyersen számolom.
Aktivitás: alacsony, mivel ülő életmód (Homeoffice)
Sport: heti 5x kb 60 perc
Nem számolom bele az elégetett kalóriát.
Kalória: 2145.
Most újraszámoltam, és 2045 lett.
Valamit elrontottam, vagy mire figyeljek még?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Most az ismert adatok alapján másik alkalmazással kiszámoltam, 2140-re jött ki, szóval az a 100 kcal eltérés nem igazán lényeges.
Egyedül az életkorod az, amit nem adtál itt meg, én 2000-es születéssel számoltam.
De ha pl az elsö és a második számításod között netán változott az életkorod, az már indokolhat ennyit.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Valami nutri diéta volt az. Szerintem nem néz ki rosszul a srác, hiába fogyott gyorsan. Napi 900 kcalt evett.Vélemény?
10-es osztálynak kell egy kérdőívet összeállítanunk az eröltetett fogyasról. Segítenétek pár kérdéssel légyszi?! :)
Mennyit fogytatok mennyi idő alatt? Volt olyan hogy feladtátok? Hányadszorra sikerült a célotok, nehéz volt? Jobb az élet kisebb súllyal? Mennyi ideje tartjátok a súlyotokat vagy még tart a fogyás? (akkor mi a célotok?) Köszönök minden választ :)
Futással kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének leginkább,esetleg az is,hogy ki,mit sportol? :)
Olvastam egy receptet amibe kell víz citrom mentalevél gyömbér és uborka. Érdekelne hogy kinek milyen tapasztalatai voltak ezzel a módszerrel? kérem csak olyan válaszoljon aki próbálta vagy valamelyik ismerőse próbálta. Köszönöm.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!