Kezdőoldal » Fogyókúrák » Kalóriaszámlálás » Fogyásról kérdeznék, többi lent?

Fogyásról kérdeznék, többi lent?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

175cm magas és 100kg, férfi, van rajtam sok izom.

1 éve kicsit elhanyagoltam magam, és zavar hogy pocakos vagyok már és az arcom kicsit "dagadtabb" lett.

Yaziot elkezdtem használni június 1 óta, és most 99,4kg-nál tartok. Nagyon stagnál. Heti -0.5 kg lenne a cél.

Mindent nyersen számolom.

Aktivitás: alacsony, mivel ülő életmód (Homeoffice)

Sport: heti 5x kb 60 perc

Nem számolom bele az elégetett kalóriát.

Kalória: 2145.

Most újraszámoltam, és 2045 lett.

Valamit elrontottam, vagy mire figyeljek még?

aug. 26. 21:44
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
10: igen, erre próbáltam rávilágítani, lehet, hogy nem a legjobban fogalmaztam meg.
aug. 27. 15:43
 12/32 anonim ***** válasza:
63%
Fölösleges hülyeségekkel megzavarni a kérdezöt, ha MINDEN alapanyagot nyersen mér le és az alapján számolja a kalóriákat, akkor mindent tökéletesen jól csinál.
aug. 27. 18:07
 13/32 anonim ***** válasza:
27%
Hát, valamiért mégse jön ki neki a matek.
aug. 27. 19:36
 14/32 anonim ***** válasza:
A 100 kcal különbség nem számít jóformán semmit, mivel nem 100 %-ban ugyanazokat az adatokat, számokat adtad be, amit elsöre, ennyi eltérés böven belefér.
aug. 27. 20:20
 15/32 anonim ***** válasza:

Most az ismert adatok alapján másik alkalmazással kiszámoltam, 2140-re jött ki, szóval az a 100 kcal eltérés nem igazán lényeges.

Egyedül az életkorod az, amit nem adtál itt meg, én 2000-es születéssel számoltam.

De ha pl az elsö és a második számításod között netán változott az életkorod, az már indokolhat ennyit.

aug. 27. 20:24
 16/32 A kérdező kommentje:
15# 1998as év
aug. 27. 21:10
 17/32 A kérdező kommentje:
15# igen elsőre 2140-2145 volt, aztán van olyan funkció az appban, hogy újrakalkulálás heti 0.5 kg fogyással, és így jött ki 2045 kcal
aug. 27. 21:14
 18/32 anonim ***** válasza:
Akkor az alacsonyabb értéket tartsd. De az ételek összetételére (makrotápanyagok) is figyelj
aug. 27. 21:36
 19/32 A kérdező kommentje:
18# figyelek, eddig tartottam a magas fehérje bevitelt
aug. 27. 22:19
 20/32 anonim ***** válasza:
Valami nagyon nem oké. Több mint heti 1 kg-t kellene fogynod. Általában mindenkinem megmondom hogy számoljon jobban mert valamit elszúr de a leírásod alapján jól csinálod. Én a helyedben elmennék házidokihoz nincs e hormon/pajzsmirigy baj a háttérben. Kezdetnek egy verkep amugy se artana. Idealisan kiegeszitve hba1c, t3 t4 tsh stb
aug. 28. 23:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek erről a fogyásról? 60 nap alatt 28 kg.

Valami nutri diéta volt az. Szerintem nem néz ki rosszul a srác, hiába fogyott gyorsan. Napi 900 kcalt evett.Vélemény?

Milyen kérdést tudnék feltenni az "eröltetetett fogyasról?

10-es osztálynak kell egy kérdőívet összeállítanunk az eröltetett fogyasról. Segítenétek pár kérdéssel légyszi?! :)

Sikertörténet fogyásról?

Mennyit fogytatok mennyi idő alatt? Volt olyan hogy feladtátok? Hányadszorra sikerült a célotok, nehéz volt? Jobb az élet kisebb súllyal? Mennyi ideje tartjátok a súlyotokat vagy még tart a fogyás? (akkor mi a célotok?) Köszönök minden választ :)

Van valakinek tapasztalata futással fogyásról? Vagy Ti mit sportoltok?

Futással kapcsolatos tapasztalatok érdekelnének leginkább,esetleg az is,hogy ki,mit sportol? :)

Valakinek van valamilyen tapasztalata a különleges limonádés fogyásról? Mi a véleményetek róla?

Olvastam egy receptet amibe kell víz citrom mentalevél gyömbér és uborka. Érdekelne hogy kinek milyen tapasztalatai voltak ezzel a módszerrel? kérem csak olyan válaszoljon aki próbálta vagy valamelyik ismerőse próbálta. Köszönöm.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!