Amúgy is mindig jó alvó volt a lányom,hihetetlen egy szunyagép,de most kicsit vérszegény (már kap maltofer cseppet) és még tovább alszik. 9kor szokott amúgy kelni,de most van,hogy becsúszik a 10 is,ilyenkor elgondolkozom,vajon mások fölkeltik,vagy hagyják hogy aludjon amíg akar? 22 hónapos,még nincs ovi,bár lassan jön a kistesó,így a délutáni alvása nem bánnám ha maradna... (ha 9kor kel,alszik délután,de ha 10kor úgy már nem igazán) feküdni nem fekszik későn,régen 8kor,most 9kor fekszik 1-1 kivétel van csak.
Fix napirendünk van. Azonos időben kel mindenki és együtt reggelizünk. A 7 hós, a 2.5 éves, és mi szülők is.
2016. jún. 22. 08:53
2/11 A kérdező kommentje:
hát közös reggeli nálunk kilőve,én nem szoktam reggelizni csak max iszom 1 pohár gyümölcslevet,férjem meg dolgozik fél7kor megy el :-(
2016. jún. 22. 08:58
3/11 anonim válasza:
Először azt akartam írni, hogy hagynám. Minek felébreszteni, ha alszik.
De ha délután nem alszik emiatt, akkor viszont felkelteném 9-kor. Hiszen az sincs korán, és időben le is fekszik. És így neki is nyugodtabb napja lesz, ha délután is tud aludni és nem lesz nyűgös.
2016. jún. 22. 08:58
4/11 anonim válasza:
15 óra körül ránézek és ébresztem, mert éjszaka nem tud aludni, ha késő este kel fel.
2016. jún. 22. 09:01
5/11 anonim válasza:
Enyémet akkor kelteném fel, ha a napirend nagyon felborulna miatta. De nem jellemző, hogy sokáig aludna. :)
Pl. ha délutáni alvást veszélyeztetné, mint nálatok, akkor valószínűleg igen.
2016. jún. 22. 11:25
6/11 anonim válasza:
35% ? Azért, mert mi együtt reggelizünk életkortól függetlenül, és amiért nálunk nem alszanak a gyerekek tízig? Az igen. Kössz.
2016. jún. 22. 11:28
7/11 A kérdező kommentje:
én nem pontoztam senkit se le-se föl,nem hiszem,hogy van erre a kérdésre rossz válasz :-) a közös reggelit jó dolognak tartom, ha a férjem nem dolgozna akkor,én meg le tudnék tuszkolni valamit olyankor biztosan mi is együtt ennénk. ahogy írtam,ő 9kor szokott kelni így is egy szunyagép volt a kezdetektől,de most,hogy vérszegény sajnos tényleg sokáig alszik
2016. jún. 22. 11:49
8/11 anonim válasza:
Reggel mindig 8-fél 9 közt kel a fiam, de a délutáni alvásnál volt, hogy fel kellett ébresztenem, mert muszáj volt odaérni valahova, szegény elég lassan bootolt be. Mikor nem kellett menni, hagytam, hadd aludjon, és este csak fél órával később dőlt ki. Szóval én hagynám.
2016. jún. 22. 12:20
9/11 anonim válasza:
ahogy az első írja nálunk is úgy van...6.30-kor kel a család, mivel a konyha a gyerekszoba mellett van, ennek eredményeként a lányom is velünk együtt kel születése óta...fix napi rend van kb 8 hónapos kora óta, tehát ha tovább aludna, akkor kelteném igen, amit nem úgy kell elképzelni hogy bemegyek és felrázom, hanem hangosabban elkezdek kint molyolni, nem járok úgy lábujj hegyen, hogy szépen magától felébredjen az alapzajra.
2016. jún. 22. 12:25
10/11 anonim válasza:
Nálunk még soha nem aludt 10-ig. Általában 7-8 között kel, mivel én akkor már fent vagyok, és szöszmötölök a kistesóval. Nagy ritkán, ha olyan idő van (sötét, borongós, nyomott, mint pl. hétfőn), akkor alszik 9-ig is. Nem zavar be a napirendjébe, ugyanúgy alszik délután is ettől függetlenül, így hagyom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!