Baj, ha egyszer kimarad a fürdés?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy a napirend miatt fontos a fürdetés. Nálunk még csak kezd kialakulni a napirend, a fürdés szokott fix lenni. De ma nagyon fájt a hasa, délután nem tudott elaludni, és 7-kor végre elaludt(8-kor szoktam fürdetni). Ha felébred, már nem fürdetném meg, hagynám szopi után tovább aludni. Attól még érezni fogja, hogy éjszaka van, ugye? Nem borul fel ennyitől az eddigi rend?tegnap 20:45
2/13 anonim 

válasza:

Nálunk is előfordult ilyen, kidőlt este hamarabb, hát nincs az az isten, hogy felkeltsem, vagy éppen éjszaka neki álljak fürdetni, aztán még kínlódni mire visszaalszik :D másnap reggel megfürdettem, de ugyanúgy aludt éjszaka mint addig, reggel nem zavarta meg a fürdés. Ne aggódj egy-két ilyen alkalomtól semmi probléma nem lesz :)
3/13 anonim 

válasza:

Ennyitől nem fog felborulni a napirendje, ne aggódj ezen. Nyilván ne legyen belőle rendszer, de egy-egy ilyen alkalom szerintem teljesen belefér.
4/13 anonim 

válasza:

Mennyi idős a baba? Gondolom újszülött még (erre tippelek).
Abszolút nem baj szerintem. Egyszer-egyszer belefér. 4 éves a nagyobb gyerekem és volt már, hogy elaludt mondjuk az autóban és nem keltettem fel, hogy megfürödjön. Másnap reggel fürdött.
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, akkor nem aggódok emiatt, remélem őt sem zavarja össze. Az első válaszolót kérdezem, hogy miért gondolod így? Tapasztalatból?
tegnap 20:52
6/13 A kérdező kommentje:
Egyébként 7 hetes :)
tegnap 20:53
7/13 anonim 

válasza:

Ne aggódj, nálunk sosem fix a fürdetés, mégis mindig tudta mikor kell aludni.
8/13 anonim 

válasza:

Nem lesz szerintem baj, azért megosztom velem mi volt. Egyszer én is ettől féltem, csak nálunk a délutáni alvás borult fel, így sötétben szundizott, és sokkal később mint szokott, épp csak megmerítettük kicsit a kádban, nézett is mint egy kis boci, hogy ez meg most mi volt? Aztán gyors lezavartuk az esti rutint, kb 5 perc alatt a keresztelő után. Most már nevetek magamon 😅
9/13 anonim 

válasza:

7 hetesen nem is fürdettem, csak lemostam a csap alatt ha szükséges volt, pár hónapos korától volt az esti fürdés, de ha bealudt kihagytuk, nem történt semmi baj.
10/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam! 8-ason jót derültem 😄
tegnap 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!