Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Fogzás miatt lenne ilyen rosszul?

Fogzás miatt lenne ilyen rosszul?

Figyelt kérdés
Kislányom 8 hónapos és jön az első két foga alul, pl már hónapok óta látszanak de nem bújnak ki. Reggel 7kor 38 fokos láza volt és folyékonyat kakált, adtam neki lázcsillapitot mert nagyon nyügös volt. Majd most 10kor 38.7fok a láza 3. kakált. A foga miatt lehet vagy elkapott valamit? Tegnap este is másabb volt a kakija.
szept. 14. 11:37
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

Fogzaskor csak hőemelkedés van, nem majdnem 39 fokos láz.

Szerintem inkább valamit elkapott.

Nem tudom mennyit voltatok közösségben vele, de lányomnak már a 6.osztalytarsa írt, hogy hétfőn nem mennek suliba mert hánynak, hasmenésük van fáj a hasuk és lázasak.

szept. 14. 11:57
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
A fogzás valóban okozhat hőemelkedést és hasmenést, viszont a 38.7 fok màr nem hinném, hogy a fogzástól van, az már egyértelműen láz. Lehet elkapott egy hasmenős vírust. Fogzáskor egyébként is kicsit legyengül az immunrendszer, így fogékonyabb lehet a vírusokra.
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem fogzás. Elkapott valamit inkább
 4/13 A kérdező kommentje:
1x volt közösségben szerdán egész nap gyerekekkel. Lehetséges akkor.Viszont semmit nem akar meginni a tápiba raktam a gyógyszert hasmenésre nem itta meg egyből kiszagolta pedig semleges íz az volt ráirva a dobozra a patikus még nyugtatott is h nyugi nyugi nincs ize,a lányom kilóméterekről kiszagolja ha van bármi is a tejben/ vizben. Nem tudok semmit neki adni a kupon kivul. 4x kakalt eddig. 10 ota nem evett... :(
szept. 14. 13:27
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon fog menni a hasa, meg ne adj isten elkezd hányni, meg nem is akar enni elvinnem azért ügyeletre nemhogy kiszárad.
szept. 14. 14:22
 6/13 anonim ***** válasza:

Fel tudod hívni a háziorvost vagy a védőnőt? Lehet tudnak valami okosat mondani…

Nálunk is fogzáskor kapott el pont valami fertőzést és azt hittük csak a foga a baj, de nem ment le a láza a lázcsillapítótól, 39-ig is felment, ezért már orvoshoz vittük. Ott kiderült hogy elkapott valamit és antibiotikum kúrát írt fel az orvos. szóval csalóka tud lenni ez a fogzás…

szept. 14. 20:45
 7/13 A kérdező kommentje:

Igen betudtam telefonálni. Aztmondták hogy ha továbbra is folytatódik ez a fosás és pluszba hány, nem akar inni tápszert/ vizet stb hivjam vissza holnap is őket. (Külföldi gyerek sürgősségi ellátás)

Ma csak tápit evett 3 óránként. 7x fosott, nem hányt 39.2 volt a láza 18hkor ( 13hkor kapott kupot, hat óránként lehet adni) Kapott egy másikat 19hkor. Már alszik.

szept. 14. 21:06
 8/13 A kérdező kommentje:
A sok kaka kiette a kis popóját a nemiszervénél is, ordít minden pelenkázásnál. Kenem popsikrémmel de mi mással kenhetném?
szept. 15. 13:21
 9/13 anonim ***** válasza:
A krém lehet szar amit használsz. Vagy a popsi torlovel van a baj
szept. 15. 13:33
 10/13 A kérdező kommentje:
Nem hasznalok popsitorlot miota ellezdte neki kienni a kaka, csak vizzel tiszitom neki. Sudocrem jo lehet rá?
szept. 15. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!