Fogzás miatt lenne ilyen rosszul?
Fogzaskor csak hőemelkedés van, nem majdnem 39 fokos láz.
Szerintem inkább valamit elkapott.
Nem tudom mennyit voltatok közösségben vele, de lányomnak már a 6.osztalytarsa írt, hogy hétfőn nem mennek suliba mert hánynak, hasmenésük van fáj a hasuk és lázasak.
Fel tudod hívni a háziorvost vagy a védőnőt? Lehet tudnak valami okosat mondani…
Nálunk is fogzáskor kapott el pont valami fertőzést és azt hittük csak a foga a baj, de nem ment le a láza a lázcsillapítótól, 39-ig is felment, ezért már orvoshoz vittük. Ott kiderült hogy elkapott valamit és antibiotikum kúrát írt fel az orvos. szóval csalóka tud lenni ez a fogzás…
Igen betudtam telefonálni. Aztmondták hogy ha továbbra is folytatódik ez a fosás és pluszba hány, nem akar inni tápszert/ vizet stb hivjam vissza holnap is őket. (Külföldi gyerek sürgősségi ellátás)
Ma csak tápit evett 3 óránként. 7x fosott, nem hányt 39.2 volt a láza 18hkor ( 13hkor kapott kupot, hat óránként lehet adni) Kapott egy másikat 19hkor. Már alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!