Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Védőnő szerint nincs 15...

Védőnő szerint nincs 15 hónapos státusz? Többi lent

Figyelt kérdés
Elköltöztünk egy kis faluba. Eddig minden rendben volt a védőnővel. De az isteni védőnő szerint nincs 15 hónapos státusz. A háziorvosunk maradt a városban, aki addig nem oltja be a lányom, amíg nincs meg a státusz. Hogy mondjam meg a védőnőnek, hogy hülye és dolgozzon rendesen? Tudom hogy van 15. hós státusz.
márc. 5. 21:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
16%
9es a doki lusta dolgozni bemásolná a védőnős státuszt hogy neki csak böknie kelljen. Ismerek több ilyet.
márc. 6. 16:45
 12/18 A kérdező kommentje:
Nálunk késett a mozgás fejlődés, szerintem ezért is kéri, meg hát ott a kérdőív is.
márc. 6. 17:06
 13/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
márc. 6. 17:07
 14/18 anonim ***** válasza:
53%

Mert nincs 15 hós státusz, azért nem csinál.

Okoskodás helyett inkább olvasgatni kellene, nem lehülyézni a szakembert. 😉

Amúgy a falra lehet mászni tőletek, akik mindig mindent jobban tudtok - ja, amúgy rhadtul nem, csak annyira nagyon okosnak hiszitek magatokat. Kva irritáló az ilyen ember, aki ahelyett, hogy kicsit tájékozódna, rögtön ostobának nevezi a másikat.

Többek között ezért sem dolgozok már védőnőként, mert elegem lett a mindent jobban tudó anyukákból - nem tudja jobban, de kiveri a balhét a semmin, aztán még egy bocsit sem mond, amikor kiderül, hogy amúgy ő a hülye.

márc. 6. 17:21
 15/18 A kérdező kommentje:

Nem okoskodni akartam, csak azt mondtam, amit az orvos!

márc. 6. 22:00
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az orvos ezt mondta, hogy hülye a védőnő és dolgozzon rendesen? Vagy ez a paraszt anyuka tette már csak hozzá? :)

Kapát igazítsd meg, mert kilóg a szádból.

márc. 7. 14:00
 17/18 A kérdező kommentje:
#16 te nő vagy férfi? 🤔
márc. 7. 14:01
 18/18 anonim ***** válasza:

17es én nő vagyok de egyetértek a 16ossal.

Ilyen az mikor olyan osztja az észt akinek nincs.

márc. 7. 17:18
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!