Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ilyen szélben kiviszitek a...

Ilyen szélben kiviszitek a 4-5 hónapos babát sétálni?

Figyelt kérdés
Nálunk nagyon fúj most. Igazából a levegőztetést meg tudom oldani szélvédett teraszon, de már napok óta itthon dekkolunk, mert vagy a szél fúj, vagy lóg az eső lába.
ápr. 15. 16:33
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Simán. Babakocsi felhajt, vékony sapka, nyilván nem direkt széllel szembe tolom. Semmi baja nem lett.
ápr. 15. 16:36
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A szelet még csak-csak értem, de a "lóg az eső lába" mióta akadálya a sétának? Viszel esernyőt, kapucnit, nem mész a világ végére, lehet haza is érsz, mire rákezd. Amíg csak "lóg a lába" nem esik még.
ápr. 15. 17:29
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát, az enyém már 7 hónapos, de mivel otthon nem alszik, durva lenne, ha nem mennénk ki🤣 Nem feltétlenül direkt séta, közben intézem a teendőket, de az élet nem áll meg egy kis széltől. Ha esik, őt befóliázom, max.én ázom. Ha csak lóg a lába, akkor nem😂
ápr. 15. 17:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nekem olyan fura, mikor valaki napokig nem megy ki a gyerekkel, mert fúj a szél meg lóg az eső lába. Nemár, meg is hapnék napokig odabent.

Nyilván, ha néhanap 100 km-es szél van, nem megyünk, meg nyári zivatarban sem, de amúgy simán megyek/mentem mindkét gyerekkel szemerkélő esőben, télen hóban, bármikor.

ápr. 15. 18:02
 5/8 A kérdező kommentje:

Ó, én elvagyok itthon egy-két napot, főleg ilyen sz.r időben.

Levegőre persze kiviszem, de inkább tologatom a fedett teraszon, mint hogy megázzunk, ha fel van hajtva a kupola, akkor úgyse sokat lát a külvilágból. Ha nagyobb lesz, akkor úgyis megszűnik ez a jódolgom.😀

De már nekem is hiányzott a menés, azért is kérdeztem, végül mentünk egy kört.

ápr. 15. 19:11
 6/8 anonim ***** válasza:
Ma kivalo ido volt setara imadom ezt a szemerkelo borus idot. Nem hideg nem meleg siman eleg egy polo. ❤️🥰
ápr. 15. 21:49
 7/8 anonim ***** válasza:
13%
Akkor én jövök ellen példának. Ki nem viszem a gyereket ha nagy szél fúj. Az én szememet is kifujja, nem hogy az övét. Plusz egy arcideg bénulást se kockaztatnek.
ápr. 16. 05:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Én se viszem rossz időben!
ápr. 18. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!