NESTLÉ Pizsama Hamit útközben hogy készítitek el?
Arra gondoltam, hogy termoszban vinnék meleg vizet és abba raknám bele mivel írja, hogy vízfürdőben is melegíthető. Ez valami folyékony dolog, amit cumisüvegből meg tud inni?
Sosem adtam ilyet neki de azt olvastam utazásnál jó lehet praktikus.

A termoszba nem fér bele a doboza. Szóval legyen valami nagyobb dolog is amibe beleteszed.
Én a helyedben kipróbálnám előtte, hogy megeszi-e egyáltalán.
Mi ajándékba kaptunk 2 fajtát egy banánosat meg egy más ízűt. Egy korty után köpte ki a fiam. Tovább adtuk.

Nagyon függ attól, hogy mennyi idős a baba. Én amíg nincs jelentősebben hozzátáplálva, biztosan nem adnám neki.
Utazásokkor, meg, ha úgy jött ki a lépés, nálunk is kapott egyébként pizsamahamit, de ekkor már simán szobahőmérsékletűen kapta bele a cumisüvegbe, aztán uccu neki.
Szerintem mindenképpen próbáljátok ki mielőtt élestben használjátok.

Ne adj ilyet a gyereknek. Cukros keményítős vizes tejpor.
Mi egyszer ajándékba kaptunk, elolvastam az összetevőket, ment is a kukába. Nem vagyok megrögzött bio anyu, de ilyen hulladékot nem adok a gyereknek. Adj rendes tápszert.

Akkor adj neki rendes tápszert. Az legalább értelmes tápanyagot tartalmaz.
A pizsamahamiban semmi jó nincs.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!