Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Bolti fornettit milyen korban...

Bolti fornettit milyen korban adtatok először?

Figyelt kérdés
nov. 3. 17:17
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
A pontos korra nem emlékszem, de akkor, mikor már nem csak cukor nélküli babakekszeket kapott, hanem elengedtem a "csak egészséges nasit kaphat (pl. Buláta)" elvemet :)
nov. 3. 17:23
 2/13 anonim ***** válasza:
93%

23 hónapos és konkrétan fornettit még nem kapott (én sem ettem már vagy 4 éve).

Bolti pogácsát kapott nyaraláson 20 hónaposan.

Ha nem lenne más és pl úton vagyunk akkor adnék neki kb 1,5 éves kor felett. (Előtte bébi étel volt nálunk vésztartaléknak mindig)

nov. 3. 17:30
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Másfél körül, a Lidlis töltött párna (több féle van, már nem tudom), olyan, mint a fornetti.
nov. 3. 17:52
 4/13 anonim ***** válasza:
59%
Iskolás korában vett a barátokkal. Nem szoktunk ilyeneket venni, drága, és tele van sok olyasmivel, ami nem való embernek, kisgyereknek meg végképp nem
nov. 3. 18:00
 5/13 anonim ***** válasza:
48%
Én nem vagyok nagy cukorellenes, különösebben egészségtudatos sem, de a fornetti az egyik legalja gyári kaja. Elméletben bármikor kaphat, ha már eszik cukrot, gyakorlatban én soha nem adnék.
nov. 3. 18:01
 6/13 anonim ***** válasza:
78%
Fornettit még nem, de a pennys pogimat folyton lenyúlja. Tepertőssel kezdte, úgy 9-10hónaposan miközben semmilyen darabosat nem volt hajlandó megenni. És ezeken kívül most se nagyon... 14hónapos.
nov. 3. 18:06
 7/13 anonim ***** válasza:
85%
Olyan 2 éves volt, de nem ízlett neki, ő a házi dolgokat szereti
nov. 3. 18:48
 8/13 anonim ***** válasza:
94%

Fornettit még nem kapott, én se eszem.

Bolti pogácsát már evett, azt hiszem Tescosat 1 évesen.

Inkább a házi sütit, pogácsát, péksütit részesítem előnyben, de azt is mértékkel, nem napi szinten.

1,5 éves.

nov. 3. 19:44
 9/13 anonim ***** válasza:
84%
15 hónaposan kapta a második. Igazából örültem, hogy hajlandó valamit megenni. A nagynak szoktam csinálni ő szereti a pizzásat, 6 éves. Borzasztó evő a kicsi, cicifüggő, püréset sose fogadta el és 10 hónapos múlt mire egyáltalán elfogadott bármi ételt a cicin kívűl, így nekem ez öröm volt, hiába nem egészséges.
nov. 3. 21:56
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
2 évesen, úgy alakult hogy épp csak az volt elérhető. Úgy gondolom, nem ideális a hozzáadott cukros péksütemény, de nem is méreg, amíg túlzásba nem visszük. Szerintem a mértékletesség kialakítása hosszú távon jobban működik, mint a teljes tiltás. És persze korának megfelelően folyamatosan magyarázom, hogy miért kell vigyázni az édességgel, mik a csapdák, hogyan lehet rákerülni a csúszós lejtőre.
nov. 3. 22:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!