Vajon éhezik a baba?
Van egy most 2 hónapos babám. Az anyósom azt hireszteli, hogy éhezik a baba mert sokat van cicin, kb 2 óránként kéri, de van hogy csak megnyugvásként cicizik és nem is eszik, és mert elég sírós szokott lenni (én szerintem a pocakja miatt, mert elég görcsös). Viszont születése óta több mint másfél kilót hízott, van sok pisis és kakis pelus.
Vajon igaza lehet?
100% anyatejes.

válasza:

válasza:Tudod mennyit hizott az en babam egyszer egy adott ponton? Semennyit, mert fogyott 200 grammot.
Na nalunk az etetessel tenyleg gaz volt, de a brutal reflux miatt legfokepp.
Az a 2 honapos, aki mar 1,5 kilot hizott, biztosan nem ehezik.

válasza:Anyósodra semmi jót nem tudok mondani, aki ilyet terjeszt, azt tényleg a fiának kellene leállítani. Férjed egyébként megteszi ezt?
A babával minden rendben van, a hülyeségre meg ne hallgass és pláne ne idegesítsd magad ilyen emberek miatt, mint a "kedves" anyós.

válasza:A férjed mikor tervezi elkssoltatni az anyját? Vagy kiállni értetek?
Hogyha az én anyósom lenne ekkora hüpi, a férjem csípőből kijelentené, hogy nem sűrűn fogja látni ezek után az unokáját.
A te férjed hol van a történetben, amikor az anyja bunkózik?
Beszélt vele a férjem. Azóta nem láttuk anyósomat 😅
Ma voltunk oltásra. A doktornő lemérte, megvizsgálta és azt mondta szépen fejlődik. Szóval már lesz is mit az orra alá dörgölni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!