Kelt tészta babáknak?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:A legkisebb nekem 7-8 hónapos volt, mikor megkóstolta a lángost.
De ő mindent kikövetelt magának, és azóta is…
A testvéreinél anno eszembe sem jutott ilyen, igényük sem volt rá.

válasza:

válasza:Tök mindegy, hogy kinek mi terheli meg a gyomrát. Az olajban sütött kaja, sajnos bármilyen finom is tud lenni, trash. Ez van. Ennek tudatában adjon vagy ne adjon valaki egy kisbabának. Ráér még, és fog is valószínűleg szemét kaját enni később. Én nem értem miért kell ezt okvetlenül elkezdeni már a bölcsőben jóformán, de mindenkinek szíve joga, nem az én gyerekem. Lehet mondani, hogy jaj, ettől az egy alkalomtól nem lesz semmi baja, de legyünk őszinték... Ki az, aki ha otthon csinál ilyen kaját, az mondjuk csak évente egyszer teszi, azon kívül viszont róla lehetne mintázni az egészséges táplálkozás szobrát? Nem azt mondom, mi is szoktunk időnként olyan dolgokat enni, amire azt mondom, hogy ha rendszeres lenne elásnám magam, de olyankor azt mondom az 1 évesnek, hogy kisfiam, bocsi, ebből te nem eszel.
Hisztérikáknak előrebocsátva: lásd feljebb, "mindenkinek szíve joga". De ne az legyen már az arany standard, hogy transzzsírban tocsogó kajákkal kínálunk egy csecsemőt.

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!