István, Iván, Illés, Imre melyik név tetszik jobban a 4 közül?

válasza:2026 ban, egyik sem. Nagyon max. Istvan
80 evesnel fiatalabbat egyik nevvel sem ismerek. ( kiveve egy 50 eves Istvant, az unokatesomat az apukajarol elnevezve ).

válasza:#5 Hát akkor most fogsz ismerni, ha kérdező ezt a nevet adja. A 80 évesnél idősebbek akik ezekkel a nevekkel élnek meg 10-20 éven belül meghalnak és máris csak a kérdező gyereke marad Imre vagy Iván így máris fiatalos név lesz belőle...
(Minden 80 éves bácsi volt egyszer kisbaba is és remélhetőleg minden szülő azt szeretné, ha a kisbabájából lenne egyszer 80 éves bácsi.)
Kapcsolódó kérdések:
Burzs Khalifa másfél milliárd dollárba került. Az irodaházak amiket Tiborc István tól vettünk az 7 milliárd dollárba került.
Tudom, hogy a többség szerint "régies, ódivatú" nevek, de mi mindenképpen ezek közül szeretnénk választani.
Én már az első ponton fennakadtam: megállítani a népességfogyást. Ezt hajtja a Fidesz is évek óta, ezért van ez a sok kedvezmény a gyerekeseknek. Ugyanezt a programot fogja nyomatni a Tisza is ezek szerint. Enbek nem örülök. A 2.pont így nevetségesen hangzik... Aztán a...
Nekünk jó az Európai kultúra.Itt posztolja az muszlimokat naponta.
Melyik név illene a legjobban? Nekem tetszik az Eszter Noémi és a István Dániel. Férjemnek az Emma tetszik és az Sándor István.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!