Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » István, Iván, Illés, Imre...

István, Iván, Illés, Imre melyik név tetszik jobban a 4 közül?

Figyelt kérdés
máj. 6. 15:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
65%
Imre
máj. 6. 15:17
 2/25 anonim ***** válasza:
100%
Imre, István
máj. 6. 16:32
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
István
máj. 6. 16:39
 4/25 anonim ***** válasza:
100%
István, Iván
máj. 6. 16:52
 5/25 anonim ***** válasza:
48%

2026 ban, egyik sem. Nagyon max. Istvan

80 evesnel fiatalabbat egyik nevvel sem ismerek. ( kiveve egy 50 eves Istvant, az unokatesomat az apukajarol elnevezve ).

máj. 6. 17:18
 6/25 anonim ***** válasza:
60%

#5 Hát akkor most fogsz ismerni, ha kérdező ezt a nevet adja. A 80 évesnél idősebbek akik ezekkel a nevekkel élnek meg 10-20 éven belül meghalnak és máris csak a kérdező gyereke marad Imre vagy Iván így máris fiatalos név lesz belőle...

(Minden 80 éves bácsi volt egyszer kisbaba is és remélhetőleg minden szülő azt szeretné, ha a kisbabájából lenne egyszer 80 éves bácsi.)

máj. 6. 17:22
 7/25 anonim ***** válasza:
100%
István, Imre.
máj. 6. 17:29
 8/25 anonim ***** válasza:
67%
6-os, valoszinu nem fogom ismerni 😄
máj. 6. 17:35
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Iván
máj. 6. 19:39
 10/25 Hermit moldovenesc ***** válasza:
100%
Illés:)
máj. 6. 21:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Melyik tetszik jobban?

Burzs Khalifa másfél milliárd dollárba került. Az irodaházak amiket Tiborc István tól vettünk az 7 milliárd dollárba került.

Melyik név tetszik a legjobban: Antal, István, Sándor, Ferenc, Mihály?

Tudom, hogy a többség szerint "régies, ódivatú" nevek, de mi mindenképpen ezek közül szeretnénk választani.

Hogy tetszik a Tisza Szent István-programja?

Én már az első ponton fennakadtam: megállítani a népességfogyást. Ezt hajtja a Fidesz is évek óta, ezért van ez a sok kedvezmény a gyerekeseknek. Ugyanezt a programot fogja nyomatni a Tisza is ezek szerint. Enbek nem örülök. A 2.pont így nevetségesen hangzik... Aztán a...

Ha orbán viktornak ennyire tetszik az arab kultúra akkor miért nem költözik oda?

Nekünk jó az Európai kultúra.Itt posztolja az muszlimokat naponta.

Tudnátok nekem tanácsot adni lány és fiú névre Szőllős vezetéknévhez?

Melyik név illene a legjobban? Nekem tetszik az Eszter Noémi és a István Dániel. Férjemnek az Emma tetszik és az Sándor István.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!