Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Milyen elektromos orrszívót...

Milyen elektromos orrszívót ajánlotok?

Figyelt kérdés
Utazáshoz kellene.
júl. 3. 15:09
 1/7 anonim ***** válasza:
94%

Vegyél sima kezit, tökéletesen működik és q gyereket se stresszeled vele.

[link]

júl. 3. 15:19
 2/7 anonim ***** válasza:
80%
Semmilyet. Fabatkát sem érnek...
júl. 3. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Nosiboo go van nekünk. Én szeretem, szépen kitakarítja amit kell.
júl. 4. 07:37
 4/7 anonim ***** válasza:
42%
Miért nem visszel szájjal szívhatósat.? Amúgy meg a neten körül kell nézni rengeteg féle van. A porszívós orrszívó nélkül mindenhol megvannak a világon kivéve a magyarok. A helyedben elgondolkodnék magamon.
júl. 4. 18:12
 5/7 A kérdező kommentje:

Kézit próbáltuk többször, sajnos semmit nem ért.

4-es, 2 éves gyereknek megtanítottad már, hogy fújja ki az orrát? Vagy hagyjam neki pangani a váladékot, ami a torkán csorog le, hátha betegebb lesz 🙄 én is elgondolkoznék.

júl. 5. 11:30
 6/7 A kérdező kommentje:
A másik meg nyilván a neten néztem szét először, de honnan tudjam, hogy hatásos-e, ér-e valamit? Elvileg azért van ez az oldal, hogy segítsünk a másiknak.
júl. 5. 11:30
 7/7 anonim ***** válasza:
42%
Hát érdemes is gondolkodni, ugyanis Magyarországon kívül nincsen még egy ilyen európai ország, ahol ilyen baromságokat beszélnek,hogy a váladék, belefolyik a középfülbe, meg tüdőbe és ettől lesz minden baja a gyereknek. Semelyik másik országban a rutinszerű orrszívás nem javasolt. Porszívóval meg aztán pláne nem . Meg lehet nézni az összesített európai statisztikákat, a magyar pont ugyanolyan szar mint bármely másik országban, de persze nálunk elmondják a magyar szakember, hogy ez milyen jó ezzel drasztikusan lecsökkennek a szövődmények, ja persze csak látnám ez a sok felkopott állú gyermek fül orr gégészt meg gyermekpulmonológust. Jaa,hogy továbbra is vígan megélnek. Úgyhogy igen jó lenne már felébredni mivel 2026ot írunk.
júl. 5. 12:09

Kapcsolódó kérdések:

Mi a véleményetek az elektromos orrszívóról?

Mi a tapasztalatok vele? Orrszívó porszívósat szerettem volna venni,mert arról sok jót hallottam. A barátaim azt mondták, hogy ezekhez az újabb fajta porszívókhoz nem lehet csatolni (álló porszívó). Ezért arra gondoltam, hogy elektromosat vennék.

Elektromos orrszivo csecsemok orrat se szivja ki?

Olvasom, hogy ezek az elemesek mint pl bebe comfort semmit nem ernek. Alapbol porszívót hasznalnek, de ejjel ha bukik a 3 hetesem es felmegy az orraba is, muszaj kiszivnom mert kb oda lesz az ejszakank, de a porszivora a nagyobb gyerekem felkel akkor meg azert nem...

Mi a velemenyetek es tapasztalatok az elektromos orrszivokrol?

Itt most nem a meregdraga noosiborol erdeklodok, hanem az elemes nem tul horror arurol. Volt valakinek ilyen? Megeri beruhazni egyre vagy nem szivja ki rendesen a baba orrat? A porszivos nekunk nagyon nem valik be.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!