Elázott az 5 hós babám egészségügyi kiskönyve. Ilyenkor pótolja a védőnő?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:#2 A pecséteket meg majd odahamisítja, vagy hogy gondoltad?
Az nem baj, hogy nem látszanak az adatok, mert a védőnőnek minden adat megvan a saját papír alapú dokumentációjaban és digitálisan is. A nagyobb baj a hátuljában az oltási könyv, abba beleragasztották az oltások gyári számát, azt nem lehet pótolni.
Jó tanulópénz (mindenkinek aki olvassa), hogy a gyerek eü kiskönyvét ne vigye babaúszásra, se sehova a védőnőn és a gyerekorvos ön kívül, mert sehol máshol nincs rá szükség. Én pl. műanyag mappában tartom, ha pont a védőnőhöz menet folytatná a gyerek cumisüvege akkor sem ázna el teljesen a műanyag mappa miatt. Azok a jó drága textilből varrt kiskönyv borítók semmit sem érnek.
A5 gumis mappa 830Ft: [link]
A5 műanyag boríték 159Ft:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Pótolják. Sőt, a kiskönyvbe csak az orvos és a védőnő írhat, ha pótolni kell a saját adatbázisából bemásolja. Az oltási könyvet is pótolják, ha megrongálódott vagy elveszett.
A hetedikes fiamé eltünt. Bevitték aznap reggel, amelyik nap mentek oltásra. Haza már nem hozta, valahol elvesztette. Semmi problémát nem csináltak ebből, kapott egy újat, a beragasztott gyári szám helyett (azt nem lehet pótolni) beírta a számokat (neki megvan az is), az orvos meg lepecsételte.
Kapcsolódó kérdések:
Probàltam vissza tűzőgépezni de ha kinyitom akkor ugyanúgy szétjön.
Egyszer voltam hülye és a fiam által elérhető helyen hagytam és természetesen megkóstolta..:) most úgy néz ki,mintha a kutya szájából húzták volna ki...nagyon kéne egy új,annyira ciki
Lehet újat csináltatni? A háziorvosnál meg kell lenni minden adatnak hozzá, ugye?
Sziasztok.1 éves Kislányommal 3 napot töltöttünk a kórházban, a 2. nap eltünt minden lelete, eü-i kiskönyve és az iratai.Mindenhol átnéztüka dokikkal, de sehol sem volt...hihetetlen hogy egy beteg kisgyermek iratait ellopják...a leleteiről kérek majd másolatot, taj...
Sokan emlegetitek, hogy ezt vagy azt meg lehet benne nézni pl: fejlődési ütemet, hozzátáplálással kapcsolatos dolgokat. Nekünk nincs ilyen. Mi ez tulajdonképpen és honnan kellett volna kapnunk? Nekünk csak oltási könyvünk van, de ez nem ugyanaz. Vagy igen? Ebben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!