Mária, Mercédesz, Mariann melyik lány nevet adnátok?

válasza:

válasza:

válasza:Mária.
A Mariann öreges, a Mercédesz meg ökörség

válasza:Mariann tetszik ezek közül csak, de pl ha rögtön szomszédos országban is van, hogy fiúnév,
akkor én is Mariannát adnék, vagy Marina-t. Menő nevek.
(Mária meg Mercédesz név is lehetnek jok,de nekem pl nem tetszenek annyira ,de rendben lévő nevek)

válasza:

válasza:*7.-ben tudtuk meg hogy amúgy ő Marianna, szerintem első órán 5.ben sem mutatkozott be, max annyit mondott, ha mondott, hogy "Mariann néni vagyok/Mariann néninek tudtok szólítani.
7.ben azért tudtuk meg,mert 7.ben már be kellett ragasztani 1 fogadóórás papírt az ellenőrző hátuljába (ez újítás volt, akkor találták ki), és azon minden tanár rajta volt, 7.ben ő már nem tanított minket ,nekünk újonnan jött tanár lett, aki akkor érkezett, de még ott volt a régi tanár is továbbra is. Minden ottlévő tanár fel volt sorolva a lapon, hogy ne kelljen x osztálynak mindenkinek külön-külön különfélét csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
2 keresztnevet adnánk a lányunknak, ez jutott eszünkbe. 2 ritka név. Mit gondoltok.
nem gondoljátok hogy ciki?én második névnek szánnám mert a férjemnek nagyon tetszik de kicsit vonakodom töle.hogy becéznétek?
Mercédesz lesz a lányom neve. Tudnátok mondani hozzá kapcsolódó beceneveket?
Meglepetés babánk lessz, de már most el kell kezdenünk a neveken gondolkodni.A fentiek tetszenek nekünk. Vélemény? Tipp?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!