Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mária, Mercédesz, Mariann...

Mária, Mercédesz, Mariann melyik lány nevet adnátok?

Figyelt kérdés
szept. 1. 15:41
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mariann.
szept. 1. 15:56
 2/12 anonim ***** válasza:
95%
Egyiket sem. De ha ezek közül kellene választani akkor Mariann.
szept. 1. 16:01
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Marianna, bar azt épp nem írtad.
szept. 1. 16:09
 4/12 A kérdező kommentje:
Mariann a Padödö együttesének neve, a rajztanárom neve is még általános iskolában Mariann néni volt. Mariann innen tetszik ezek kötnek hozzá ehhez a névhez.
szept. 1. 16:12
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Húgom neve Mariann. De amúgy is a háromból ezt választanám. Annyi, hogy pl Romániában férfi név.
szept. 1. 16:44
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagyon muszáj, akkor Mariann.
szept. 1. 17:23
 7/12 anonim ***** válasza:
66%

Mária.

A Mariann öreges, a Mercédesz meg ökörség

szept. 1. 17:39
 8/12 anonim ***** válasza:

Mariann tetszik ezek közül csak, de pl ha rögtön szomszédos országban is van, hogy fiúnév,

akkor én is Mariannát adnék, vagy Marina-t. Menő nevek.

(Mária meg Mercédesz név is lehetnek jok,de nekem pl nem tetszenek annyira ,de rendben lévő nevek)

szept. 1. 22:41
 9/12 anonim ***** válasza:
*amúgy nekünk is volt Mariann nénink de ő igazából Marianna , csak hogy Marianna néni úgy túl nyammogós,zakatolós,zötykölődős,kacifántos kimondani. :) ezé már eleve Mariann néninek hívtuk,osztályfőnök is 5.-ben így írta föl a táblára/így diktálta le,hogy írjuk odalapozva a tantárgy fölé fölülre az ellenőrzöben:)
szept. 1. 22:44
 10/12 anonim ***** válasza:

*7.-ben tudtuk meg hogy amúgy ő Marianna, szerintem első órán 5.ben sem mutatkozott be, max annyit mondott, ha mondott, hogy "Mariann néni vagyok/Mariann néninek tudtok szólítani.

7.ben azért tudtuk meg,mert 7.ben már be kellett ragasztani 1 fogadóórás papírt az ellenőrző hátuljába (ez újítás volt, akkor találták ki), és azon minden tanár rajta volt, 7.ben ő már nem tanított minket ,nekünk újonnan jött tanár lett, aki akkor érkezett, de még ott volt a régi tanár is továbbra is. Minden ottlévő tanár fel volt sorolva a lapon, hogy ne kelljen x osztálynak mindenkinek külön-külön különfélét csinálni.

szept. 1. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nárcisz Mercédesz jó névpáros együtt szerintetek?

2 keresztnevet adnánk a lányunknak, ez jutott eszünkbe. 2 ritka név. Mit gondoltok.

Szerintetek milyen név és hogy hangzik hogy Mercédesz?

nem gondoljátok hogy ciki?én második névnek szánnám mert a férjemnek nagyon tetszik de kicsit vonakodom töle.hogy becéznétek?

Mercédesz név becézések?

Mercédesz lesz a lányom neve. Tudnátok mondani hozzá kapcsolódó beceneveket?

Vélemények? Fiú:Dudás Dezső Dániel, lány:Dudás Katalin Mercédesz.

Meglepetés babánk lessz, de már most el kell kezdenünk a neveken gondolkodni.A fentiek tetszenek nekünk. Vélemény? Tipp?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!