Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan paroljam a zoldseget...

Hogyan paroljam a zoldseget 1,5 eves babamnak?

Figyelt kérdés
Sajnos mi nem eszunk ilyeneket leirnatok nekem hogy kell kesziteni, hogy megmaradjon benne a vitamin is.
2012. okt. 4. 16:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Párolóval a legegyszerűbb.
2012. okt. 4. 16:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/5 anonim ***** válasza:

Valahogy így:


A zöldségeket alapos mosás után pucoljuk meg, és vágjuk nagyjából egyforma méretű darabokra.

2. Egy lábosban olvasszuk fel a vajat. Tegyük bele a zöldségeket. A mélyhűtötteket fagyott állapotban kezdjük főzni. Kevergessük a zsiradékban, majd szórjuk rá a fűszereket.

3. Fedő alatt, közepes hőmérsékleten pároljuk, időnként kevergetve és ellenőrizve a puhaságát. Kb. negyed óra alatt elkészül. Valószínűleg elegendő a zöldségben benne levő folyadék és egyáltalán nem kell vizet adjunk hozzá. Ne főzzük túl a zöldségeket, maradjanak roppanósak.

4. Amíg fő, mossuk meg a petrezselymet, aprítsuk fel, és a végén szórjuk bele a kész ételbe.

5.

Kóstoljuk meg, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, illetve fűszerezzük.


Tehát vaj, zöldség, ízesítés. Fedő alatt.

2012. okt. 4. 22:35
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/5 A kérdező kommentje:
Koszi szepen kedves utolso!
2012. okt. 5. 13:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez így siman leeg majd.... ezt babaknak nem igy kell....
2012. okt. 6. 08:24
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/5 anonim ***** válasza:
2. vagyok, sosem égett még le.
2012. okt. 6. 14:47
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!