Hogyan paroljam a zoldseget 1,5 eves babamnak?
Valahogy így:
A zöldségeket alapos mosás után pucoljuk meg, és vágjuk nagyjából egyforma méretű darabokra.
2. Egy lábosban olvasszuk fel a vajat. Tegyük bele a zöldségeket. A mélyhűtötteket fagyott állapotban kezdjük főzni. Kevergessük a zsiradékban, majd szórjuk rá a fűszereket.
3. Fedő alatt, közepes hőmérsékleten pároljuk, időnként kevergetve és ellenőrizve a puhaságát. Kb. negyed óra alatt elkészül. Valószínűleg elegendő a zöldségben benne levő folyadék és egyáltalán nem kell vizet adjunk hozzá. Ne főzzük túl a zöldségeket, maradjanak roppanósak.
4. Amíg fő, mossuk meg a petrezselymet, aprítsuk fel, és a végén szórjuk bele a kész ételbe.
5.
Kóstoljuk meg, ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, illetve fűszerezzük.
Tehát vaj, zöldség, ízesítés. Fedő alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!