Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Aki az éjjeli evésről leszokta...

Aki az éjjeli evésről leszoktatta a babáját úgy hogy nem adott neki enni, meddig tartott a sírás?

Figyelt kérdés
Egy éves elmúlt a kislányom, és jó esetben 2x, rossz esetben többször is felkel enni, most lett elegem, ma éjszakától kezdve csak vizet kap. Érdekelne, mire számítsak, egy-két éjszaka lesz balhé, vagy inkább pár hét? (Légyszi ne írjatok olyanokat hogy már rég nem kéne ennie éjszaka, tudom ezt én is. Köszi.)
2014. máj. 6. 17:56
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Adj neki vizet,hidd el szépen leszokik róla pár nap alatt, ilyenkor már nem igény csak megszokás,ha nappal meg rendesen eszik.
2014. máj. 6. 20:41
 12/22 anonim ***** válasza:

Èn megmondom öszintèn nem lenne szivem sírni hagyni.

Ha igènyli hàt igènyli.

Èn mindig alkalmazkodtam a gyerekeimhez, igènyük szerint. Jó gondolom most mâr elèg fàradt lehetsz hogy nem tudsz egy jót aludni, vègülis megèrtem.

De egy idö utân magàtól is elhagyja.

Egyèbkènt ha màr ennyire megszokta az èjjeli evèst, akkor arról nem biztos hogy sikerülne 1-2 nap alatt leszoktatni.

Csak együttèrzéskènt írom hogy èn pl. mèg oviskènt is felèbredtem az èjszaka közepèn tejet inni. Megkaptam a tejemet, anyukàmnak utàna âlomba kellett simogatnia ( a hâtamat) ...[ szegènyemnek 😏] De elnöttem! 😄

2014. máj. 6. 21:01
 13/22 A kérdező kommentje:

Azt gondolom, ha csak vizet kap majd, nem kel fel, mert nem eri meg ezert neki.

En is alkalmazkodtam eddig az igenyeihez, de ma talalkoztam valakivel aki ezt 5 evig csinalta ezt a felkelek itatom/etetem dolgot, es a mai napig nem birta kipihenni, es azt mondta, jobb par atsirt ejszaka,minthogy par ev mulva egy zombi, hulla faradt anyja legyen. Be kell latnom igaza van, idejet sem tudom mikor aludtam utoljara 5 orat egyben. Kimerultem. Neki sem hiszem hogy jo :(

2014. máj. 6. 21:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Én sem hagynám sírni, lehet fogzás is,vagy más gond ami miatt felébred, s kér valamit inni.A minap a 19 hósom az éjszaka közpén hajnali 4 órakor rángatja a redőnyt, hogy húzzuk fel, mert ő végzett az alvással.Velünk alszik a mellettünk lévő heverőn.2 óra volt mire megnyugodott.Persze, ő már az elejétől fogva átaludta az éjszakát,mert kórházban volt még 2 hetet szülés után és ott gondolom megtanulta, plussz mindig nagyon kajás volt.Degeszre ette, eszi még ma is magát.Ha fogzott felébredt, olyankor hordozóban(csatos) hordoztuk fél, 1 órát és újra elaludt.Nektek is lehet jó lenne egy hordozó,mert lehet csak a kontaktus kellene.
2014. máj. 7. 05:47
 15/22 anonim ***** válasza:

Hordozó??

Na az ilyet már nem értem,1-1,5 éves kisgyerekekről van szó, az a lényeg,hogy az ember leszoktassa az éjjeli evésről,felkelésről,nem még adja alá a lovat...

2014. máj. 7. 06:38
 16/22 A kérdező kommentje:

Nem kell leszolni szegenyt, csak elmondta, nekik mi mukodott.

Felek h a hordozozastol az lenne hogy akkor meg azt igenyelne hogy hordozgassam ejszaka...ha kozelseg kell akkor mar egyszerubb magam melle rakni nem?

2014. máj. 7. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:
esetleg azt próbáltad már hogy mennyiségre ugyanannyi vízből csinálsz tápszert csak kevesebb port raksz bele?,és minden alkalommal egyre kevesebbet,szépen lassan fokozatosan egyszercsak víz lesz belőlle és azt meg hátha nem kérné.
2014. máj. 8. 12:02
 18/22 A kérdező kommentje:
nem próbáltam de lehet hogy nem hülyeség...most 2 napja nem kapott éjszaka enni, de sajnos nem lett jobb a helyzet, sőt...2 óránként kel, úgyhogy hulla vagyok. csak vizet kap, iszik egy pár kortyot aztán alszik, kb 2x sír, akkor megnyugtatom, visszaaltatom...nagyon gáz, nem tudom meddig fog tartani, de kezdem elveszteni a reményt, amíg etettem legalább voltak jó éjszakák mikor tudtam pihenni, most semmi.
2014. máj. 9. 09:56
 19/22 anonim ***** válasza:
14-s vagyok.A hordozó akár 3-4 éves korig is jó lehet.Attól nem fog rákapni.Mint írtam nálunk éjszaka apa hordozta, ez az első felső metszőnél volt kb. 1 hét.nem kapott rá.Ezt az írja, akinek fogalma sincs a témáról.Szépen átalusza az ejszakát mint írtam.Szerintem érdemes lenne megpróbálni.Minden nagyobb városban működik babaklub, ahol lehet próbálgatni hordozót és párszáz Ft-ért haza is lehet vinni 1 hóra.A mamami. hu-n találsz térképet és elérhetőséget.Kár szenvedtetni a gyereket, ha van megoldás.
2014. máj. 10. 06:59
 20/22 anonim ***** válasza:
"megoldás"
2014. máj. 10. 13:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!