Mi a véleményetek erről a mei tai-ról?
Figyelt kérdés
Őszintén szólva nem igazán értek hozzájuk, tudom, hogy sok hordozó anatómiailag nem egészséges a babának. Mindenképp olyat szeretnék, amivel nem árthatok a picinek, de 30.000-reket nem tudunk rá kiadni, max. 10-15.000-t. A kisfiam amúgy 5 hónapos, és 6 kilós.
Azt sem tudom, hogy melyik a jobb, a csatos, vagy amelyiket csomózni kell. Esetleg tudnátok ajánlani, hogy nektek milyen vált be?
Neten ezt néztem ki, mi a véleményetek, vagy tapasztalatotok? [link]
Köszi szépen a válaszokat előre is!
2014. máj. 7. 11:04
1/2 anonim válasza:
en nem probaltam ,de jol neznek ki.engem csak az zavar ezeknel hogy hosszu a kotojuk.nekem jobban bejon a manduka vagya csattos mei tai.
2/2 anonim válasza:
Igaz, én kendőt használok, ezért nem tapasztalatot írok, csak gondolatot. A csatos mei tai azért jobb, mert azt egyszer beállítod, aztán csak ki- meg becsatolod. Mivel babód már 5 hónapos, ezért bármelyikbe tudod hordozni már. Nekem, ha választanom kéne, akkor talán a hagyományos, kötős mei tai-t választanám, mert az nem tűnik olyan 'kötöttnek'. Tehát rugalmasabb, talán jobban a baba köré simul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!