Nagyon nagy pelenkázótáskát keresek?
A babakocsi babatáskáját csak sétákra tudjuk használni, de sokszor megyünk el itthonról egy egész napra, olyankor nagyon több dolgot rakok be pl. egy garnitúra váltás ruha, textil pelus, pelenkák, popsikenőcs, popsitörlő, egy üveg ásványvíz (babának forralás nélkül fogyasztható) tápszer, bébiételek, játékok, 2 cumisüveg (1 tápszeres 1 teás) és a saját dolgaim is. Lehet, hogy az én babakocsis táskám kicsi, de ezek így együtt nem férnek el benne.
Tudnátok nekem ajánlani nagy méretű sok zsebes pelenkázótáskát vagy egyéb táskát amiben ezek elférnek.
Előre is köszönöm szépen!
Nekem ilyenem van:
De múlt héten a Women's secretben a maternity részhez láttam kirakva uniszex (szürke alapon fehér csillagos) pelenkázótáskát, ami úgy nézett ki, mint egy kisebb utazótáska. Még néztem is, h több napos utazáshoz tök jó lenne...
Nem feltétlen muszáj pelenkázótáskát venned. Egy sima nagyméretű táska is megteszi, ebben is van sok tárolórekesz, zseb, stb. és ezt később is használhatod. Az én tapasztalatom az, hogy a pelenkázótáskának hívott táska sokkal drágább, mintha "sima" mezei nagy méretű tatyót vennél.
Azért nem linkelek képet, mert nem tudom, hogy a sportos vagy az elegáns vonalat képviseled :-)
Habár mégis: [link]
Én ezzel szemezgetek most:-)
Pont most kaptam Chipolino táskát a régi cam helyett.
Nagyon szeretem. Válon át is rakható. Kényelmesen elfér benne minden és az én apróságaim is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!