Mindig kimisod a (másfél éves) babád új ruhájat mielött felvenné?
Figyelt kérdés
2014. máj. 9. 14:29
1/12 anonim válasza:
Igen, amíg kicsi volt is, most 3.5 évesen is. Mindenki összefogdossa, nem adom úgy rá. Én sem veszem fel mosás előtt az újat.
3/12 anonim válasza:
Minden új ruhát kimosok, ki kell!! mosni,mert sok retkes kezű ember összefogdossa és csupa szutyok! Meg ki tudja hol tárolják...
4/12 anonim válasza:
Ez alap, nemcsak gyerekét, magamét is kimosom, hiszen a gyárakban valamilyen vegyszerrel kezelik, emberek összefogdossák.
5/12 anonim válasza:
Nem mindent.A nadrágot nem, de pl:trikót,vagy pizsit igen.A zoknit, harisnyát sem.De inkább úgy mondanám hogy estènként amikor összegyült a gyerekruha ami napközben hordva volt akkor az újakat is mellé teszem kimosni.Reggelre megszárad így sincs tele a gép.De mint írtam előfordult hogy hírtelen kellett az új pótnadràg és ráadtam.
6/12 anonim válasza:
Nemcsak a kicsiét, hanem a felnőtt új ruhákat is kimosom. Sokáig porosodnak a polcokon, boltban, raktárakban,utaznak Ázsiából idáig hajón, kamionon. Néha meglepődöm, hogy márkás ruhákból milyen koszos lé jön ki.
7/12 A kérdező kommentje:
Èn is mindig kimostam,de most kène az új naci,elfelejtettem kimosni,ès direkt erre az alkalomra vettem.Nem tudom,ràadjam vagy ne?
2014. máj. 9. 14:39
8/12 anonim válasza:
Minden ruhat mosok mielott barki felveszi a csaladbol. De egyszer ha raadod attol nem lesz baja.
9/12 anonim válasza:
Kedves kérdező làtod lepontoztak mert én is így jártam mint Te :) .Ráadtam a nadrágot mert voltunk valahol esett az eső és beletoccsant a gyerekem a pocsolyába.Vettem egy nadrágot neki mert nem tudtunk hazamenni.Errd írtam hogy ráadtam, meg a harisnyát is! Él még!! Semmi baja nem lett! Nyugodtan add rá.Majd este kimosod.
10/12 anonim válasza:
Most ezért add rá, sose lehet tudni, mikor megy ki az ember fejéből, hogy mosni kell.
Igyekszem úgy vásárolni, hogy itthon még egy próba, és a jó ruhákat kb azonnal a szennyesbe vagy a gépbe(ha van annyi, hogy megérjen egy mosást azonnal, vagy foghat)
de ezt nem csak a gyerekeével, hanem a sajátommal is így csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!