Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nem értünk egyet a férjemmel!...

Nem értünk egyet a férjemmel! Mit tegyek? Segítség!

Figyelt kérdés
Most 2 éves a kisbabánk, pár hete a férjem úgy döntött a nevelésbe az erőszakot is alkalmazza. Nem mondom azt, hogy nincsen meg a helye, de szerintem még túl fiatal hozzá. Szörnyűséges látni amint pofont oszt ki neki, vagy hozzávág valamit. Ettől természetesen mindig bőgni kezd. Részben talán a kicsin vezeti le a feszültséget, nemrég feszült lett a helyzet a pénzügyek miatt. Mégis mit tehetnék? Könyörögtem már neki sokszor, hogy ne tegye. Szinte már napi rendszerességgel történik ilyen eset. A legkisebb dolgok miatt is hajlandó odacsapni, ha leejt valamit vagy ha nem hagyja abba a sírást. Mégis mit tehetnék? Nem akarom egyikőjüket sem elveszteni! Hogyan oldjam meg?

2014. máj. 11. 17:25
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

Huh, ha ez tényleg igaz történet, akkor a legjobb amit tehettél, hogy ideírtál, és a sok válasz hatására erőt vettél magadon, és mertél lépni!

Hidd el, jól tetted, látod, mindenki azt írta, hogy ez nem normális dolog, amit a férjed tett!

További erőt és kitartást kívánok én is nektek! Inkább egyedülálló anyaként, mint együtt egy nem normális, saját ártatlan gyermekét ütni-verni képes, nem normális férfivel!!!

2014. máj. 13. 09:18
 32/36 anonim ***** válasza:

Tiszta szívből gratulálok hogy ilyen bátor voltál. Jó döntés volt hidd el. Minden jót kívánok nektek!!!

Egy előző válaszadó

2014. máj. 13. 15:05
 33/36 anonim ***** válasza:

Jól tetted!!!!

Hátha apuka átértékeli a dolgokat......

Család esetleg nem tud segíteni, akár odaköltözni kis időre?

2014. máj. 13. 15:06
 34/36 anonim ***** válasza:

ideje volt lelépned..

egy hülye kérdés.. miért nevezel KISBABÁNAK és BABÁNAK egy 2 ÉVEST?!

2014. máj. 13. 15:21
 35/36 anonim ***** válasza:
100%

jézusom szegény kicsi! :-(

nagyon jól tetted, hogy elmentél!

ha az én férjem kezet emelne az enyémre, biztosan ezt tenném! ezen szintű "nevelés" semmilyen szinten nem nevelés!

sok szerencsét nektek a továbbiaknak!

2014. máj. 13. 15:35
 36/36 anonim ***** válasza:

Szorítok neked ismeretlenül is! Nagyon jól tetted, igy megvédted a gyermekeket, hogy tönkre menjen...

Menj vissza dolgozni, és próbáljátok megélni a fizetesedből, még jó, hogy már 2 éves a gyerek, igy talán ő is vágyik már a közösségbe.

Jó anya vagy, vigyázz a gyermekedre!

2014. máj. 14. 02:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!