Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi ez az új divat, hogy ciki...

Mi ez az új divat, hogy ciki egyéves kor után szoptatni a babát?

Figyelt kérdés
2014. máj. 11. 19:23
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
56%
nem a szoptatás divat, hanem az, hogy most az a menő, ha anyu össze van nőve a gyerekkel. Hordozza, stb, mert kötődő nevelés... aztán lesz egy kis majma, aki képtelen anyu nélkül létezni (az más kérdés, nekem most van három olyan ovisom, aki 5 évesen nem tud fogni, alig manipulál, mindhárom hordozott volt még három évesen is, szétrakott kezekkel és lábakkal...). Sajnos átestünk a ló túloldalára, és nagyon sokan eltűlozzák az amúgy jó dolgokat, és ez már nem egészséges.
2014. máj. 11. 19:56
 12/25 anonim ***** válasza:
69%
Szerintem éppen az a divat,hogy sokáig szoptasd.Én 27 éves vagyok,anyám mesélte,hogy akkoriban max 8 hónapig szoptattak (nagyon max) ezután már az orvos is az elválasztást szorgalmazta.
2014. máj. 11. 19:58
 13/25 anonim ***** válasza:
58%
Régen barlangba is éltek, meg gyerekeket dobáltak le a hegyről ma mégsem tesszük. Szerencsére változott a világ.
2014. máj. 11. 20:09
 14/25 anonim ***** válasza:
100%
9-es válaszolóval értek egyet. Mindig azokat bántják, akik alig tudtak/tudnak szoptatni. Erre még rátesz, hogy ma az a trend, hogy minimum 2 éves koráig ajánlott szoptatni a babát. Nem tudom hol ciki egy éves kor után szoptatni. Én pont azt látom, hogy lenézik azt, aki nem így tesz.
2014. máj. 11. 20:45
 15/25 A kérdező kommentje:

Akik kérdezték, hol hallottam: elég megnézni a válaszok nagy részét, vagy hogy lepontoztá(to)k 19.35-öst - hát szánalmas...

Szerintem ehhez csak anyának és gyerekének van köze, kinek hogy jó, föl nem foghatom, mi ebben a furcsa.

A hordozós válaszolónak: a hordozás sem mai "divat", és ezzel sem értem, mi lehet a baj, aki bírja, miért ne hordozza a kicsijét - teljesen természetes dolog. De most nem ez a téma.

Igen, a világ szerencsére változik, de sajnos nem mindig jó irányba - ezt ne feledd.

2014. máj. 11. 21:12
 16/25 anonim ***** válasza:
63%

"Szerintem ehhez csak anyának és gyerekének van köze"

Az apa meg csak hozza a lóvét haza mi? Ahhoz, hogy a gyereke mit eszik semmi köze szerinted, szép.

2014. máj. 11. 21:15
 17/25 anonim ***** válasza:
53%
Mindenki addig szoptat ameddig tud. Ez szerintem nem divat kérdése. Én mindkét gyerekemet csak 3-4 hónapig tudtam mert nem volt tejem de 1 éves kor után már biztos, hogy nem szoptattam volna. Én tápszeren nőttem fel mert anyukámnak sem volt teje és élek, pedig akkor csak 1 féle tápszer volt, nem úgy, mint most. Ez van akinek ciki, van akinek nem. Nekem 1 év után ciki lenne már. De senki sem egyforma.
2014. máj. 11. 21:26
 18/25 anonim ***** válasza:
75%

A kerdezo szimplan unatkozik. Ebben a temaban sosem volt egyetertes es nem is lesz. Mindenki maskepp gondolja es mas a velemenye, ilyen egyszeru. De az h emiatt most kiirt egy kerdest es koti az ebet a karohoz szimpkan provokativ kerdes. Es epp emiatt gondolom azt h unatkozik.

A masik dolog h nem csak az a valaszolo lett lepontozva aki veled ert egyet hanem a mase is.

Kerdezo, elvezed ha veszekedes van?

2014. máj. 11. 21:29
 19/25 A kérdező kommentje:

Mennyi rosszindulatú és buta ember van itt, és nem azért, mert valaki nem ért egyet, hanem a stílusa, megjegyzései miatt. Nem, nem unatkozom, és főleg nem élvezem, ha veszekedtek, épp ezt nem értem, miért kell mást bántani amiatt, ha tovább szoptatja a babáját. Igen, ez anya és gyereke dolga. Aki azt írja, hogy apa csak a pénzt hozza - no comment... Senki nem mondta, hogy a gyerek éhezik, mert nem kap anyatejen kívül mást.

Kár, hogy csak hőbörögni tudnak itt egyesek.

2014. máj. 11. 22:00
 20/25 anonim ***** válasza:
80%
De, ha ez kettőtök dolga, nem tartozik másra, akkor mégis ki előtt ciki? Ha ezt valóban magánügyként kezeled, hozzáteszem helyesen, akkor más nem látja, nem tud róla. Ha más nem tud róla, akkor csak te tarthatod cikinek. Vagy a gyereked, ha már olyan nagy, hogy felfogja mit jelent a cikiség. Akkor meg tőle kérdezd meg a miértet.
2014. máj. 11. 22:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!