Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kisfiam megtalálta az egészség...

Kisfiam megtalálta az egészségügyi kiskönyvét és sajnos leszakadt az első oldal. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Probàltam vissza tűzőgépezni de ha kinyitom akkor ugyanúgy szétjön.
2014. szept. 3. 14:20
 1/3 anonim ***** válasza:
Cellux?
2014. szept. 3. 14:21
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem a popsitörlő mellé került a táskámban és szétázott. Én öntapadós füzetborítóval oldottam meg. Most egész jól néz ki.:)
2014. szept. 3. 15:28
 3/3 anonim válasza:
0%
Jajj de Örülök neki olyan jót röhögtem igaz hogy a legjobb öröm a káröröm. Ki nem szarja lek a könyvét a kölyöknek. Remélem nem lehet már visszaragasztani. Hihihihi
2015. aug. 24. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Egészségügyi okokból sajnos nem tudok szoptatni. Mikor fogok először menstruálni? A 6 hetes kontrollkor lehetséges?

Nem tudom, hogyan készüljek ezekre a dolgokra, eléggé kellemetlen lenne, ha amikor visszamegyek a kontrollra éppen meglenne a mensim. Vagy ilyenkor meg kell várni annak is a végét és úgy elmenni?

Kényszer elválasztás, hogyan csináljam? Úgy tűnik sajnos abba kell hagynom a szoptatást egészségügyi gondok miatt, de fogalmam sincs hogyan csinájam.

3.5 hónapos kisfiúról van szó, szopik minden nap minden etetésnél, de sokat kell pótolnom tápszert is, nem kifejezetten cicifüggő kisbaba, ha csak tápszert kap és nincs cici akkor sem esik kétségbe. Most viszont nem volna szabad szoptatnom, de nem tudom mit kell...

10 napig nem tudok szoptatni egészségügyi problémák miatt - viszont fejtem a tejet - sajnos egyre kevesebb van, gondolom a frusztráltság miatt is....

8 hós ikerbabáim még szinte teljesen anyatejesek - voltak - csak napi kétszer ettek gyümőlcsöt és főzeléket.volt már valakinek ilyen? a kezelés után visszatértetek a szopihoz?Nagyon szerettem volna szoptatni őket legalább 1 éves korukig

Mikor kellene megjönnie? Február 26-án sajnos elvetéltem, másnap volt az egészségügyi kaparásom!

És még annyit szeretnék tudni, hogy kontrollra vissza kell menni? Ha igen, akkor mennyi idővel a vetélés után?

A barátnőm 1 hónappal előbb szült mint én, császározták sajnos egészségügyi dolog miatt és utána mikor beszéltünk telefonon azt mondta nekem NE FÉLJ...

ja és programozott császár volt mégcsak nem is vajudott. nem az a baj hogy császározták én biztos vagyok benne hogy az is nagyon rossz hanem azzal hogy ilyet mondott. magyarul a hüvelyi szülést is ugyanojannak gondolja mint a császárt. szerintem mind a kettő rossz a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!