Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti figyeltek arra, hogy...

Ti figyeltek arra, hogy anyukásan öltözzetek? Vajon változtatnom kellene?

Figyelt kérdés

Dress code-os helyen dolgoztam, csak olyan ruháim vannak. Szeretem is őket, kényelmesek, jók is rám. (kb. ilyenek: [link]

Most a 2 hónapos gyereket tolva is így öltözöm. Ezekben tudok majd a homokozóban is játszani vele később, nem óvom őket különösebben.

Bár az utcán az emberek hasonlóképp öltöznek, de ők mégiscsak munkába mennek, nem sétálni a gyerekkel. Érdemes volna kicsit anyukásabban öltöznöm? Hülyének nézhetnek mások?

2016. jún. 28. 08:32
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
64%

Nem "konszolidálni" (nem is illik ide).

Hanem az alkalomhoz illően öltözködni.

És nem azért mert anyuka lettél, hanem mert felnőtt értelmes emberek így tesznek.

Sportolni is így szoktál?

Grillezni, strandolni is?

Nyaraláskor túrázni?

2016. jún. 28. 08:52
 12/23 A kérdező kommentje:

Nem magassarkúval viselem (magas vagyok, hiába gondolják mások, hogy "csak úgy néz ki jól". A homokozót már próbáltam és ment a dolog, de meglátjuk, lehet, hogy az én gyerekem máshogy viselkedik majd és akkor kell a lazább ruha.

A gyereket normálisan öltöztetjük most is, később is. Egyrészt mert gyerek, másrészt mert gazdagok sem vagyunk, hogy olyan ruhákba öltöztessük, aminek most sajnos nem tudom a márkáját sem megnevezni.:)

2016. jún. 28. 08:53
 13/23 A kérdező kommentje:
11: Ezeket nem szoktam csinálni soha. Strandra, túrázni és sportolni sem járok, grillezni sem. Nyaraláskor vízben fürdődresszben vagyok, a városban ruhákban (napközben nem nagyon megyünk ki, mert meleg van).
2016. jún. 28. 08:56
 14/23 anonim ***** válasza:
75%

Babakocsit tologatni még oké, de játszóterezni én nem tudnék benne. Bár ugye kérdés, hogy kinek mit jelent a játszóterezés. Én leülök a homokozó szélére, futkosok a gyerekkel, legugogolok a csúszda aljához és elkapom a labdát, amit legurít stb. Ebben a szoknyában maximum a padra tudnék leulni és nézni a gyereket. Az én gyerekem nem ilyen, akivel így lehet játszóterezni. De mondjuk a kismotor után is nehéz ebben a ruhában futni, ha éppen szükséges, de aszfaltkrétázni sem lehet egy élmény.

Nem kell slamposan öltözni, de az alkalomnak megfelelő ruha kiválasztása szerintem fontos. Az meg, hogy soha nem túráztok, grillpartyztok stb szerintem változni fog. Mi sem voltunk annyira nagy kirándulósok, de a gyerek két éves kora óta havonta legalább kétszer megyünk valahová (Balaton part, várak, állatkertbe, kalandparkba stb).

2016. jún. 28. 09:15
 15/23 anonim ***** válasza:
70%
Én is így öltöztem, de kényelmetlen volt, úh ruhatárat cseréltem. Ebben nem volt kényelmes mászókázni.
2016. jún. 28. 09:16
 16/23 A kérdező kommentje:
14: lehet, hogy lesznek ilyen programjaink, de a kérdés az volt, most hogy megyek ilyen helyekre és sehogy. A grillpartiért mondjuk biztos haragudna a szomszéd itt a hetediken:)
2016. jún. 28. 09:19
 17/23 anonim ***** válasza:
58%

Szerintem pár alkalom mikor már nagyobb lesz a kicsid, megszüli, hogy miben menj vele, mennyire lesz energikus. Lehet, hogy jól elleszel ezekben a ruhákban, lehet, hogy érzed majd, hogy váltani kell. Most még 2 hónapos, nem nagy mutatvány még vele a séta, később már majd mikor rohangászni kell utána és vele, más lesz.

Egyébként láttam már több kisgyerekes anyukát vagány, laza melegítőben és ők sem voltak slamposak, divatosan voltak sportosak. Szóval nem tudom mit takar az "anyukás" öltözködés, de ha valaki azt hordja, ami jól áll neki és jól is érzi magát benne, nem nézik ki sehonnan.

2016. jún. 28. 09:46
 18/23 anonim ***** válasza:
35%
Az ehhez hasonló ruhák nem a játszótérre valók. Nem azt mondom, hogy annyira nagyon csinosak, mert szerintem max. átlagos, de nem a célra való.
2016. jún. 28. 10:40
 19/23 anonim ***** válasza:
38%
Ha visszamész dolgozni ezek a ruhák szuperek lesznek megint és nem kell annyi újat venni. Viszont vannak nagyon csinos, szexis, fiatalos melegítők, sortok, pólók amiket imádni lehet. Keresgélj. Szép lehetsz és nőies azokban is.
2016. jún. 28. 10:47
 20/23 anonim ***** válasza:

Úgy öltözködöm, ahogy terhesség előtt. Ami tetszik és kényelmes. Homokozós dolgokhoz lesz közülük ami szerintem jó lesz, lesz ami nem de majd menet közben kiderül.

Én amúgy egyetlen anyukára sem néztem még furcsán az öltözködési stílusa miatt.

2016. jún. 28. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!