Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Elso szulinapra milyen tortat...

Elso szulinapra milyen tortat keszitsek a babamnak?

Figyelt kérdés

Olyat szeretnek ami nem tartalmaz tejet,tojasfeherjet,cukrot,mezet. Mivel ezeket meg nem fogyasztja a babam.

Arra gondoltam h babakekszet kombinalnek gyumolccsel,joghurttal valahogy. Csak nem tudom hogy:)

2016. jún. 30. 09:42
 1/9 anonim ***** válasza:
barackos túrótorta?
2016. jún. 30. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:

Huu!

Babapiskota torta leginkább pudinggal jó ahhoz meg kell tej! De van laktózmentes is!

Szóval ha veszel laktózmenteset akkor puding egysor piskota esetleg meggy vagy cseresznye megint puding.

A joghurtos tortat pedig habteszinnel kell késziteni azt előtte a fagyóba rakni kására hűteni kemeny habbá verni és össze keverni a joghurttal és gyümölcsökkel én szörpöt is raktam bele!

A habtejszin ad tartást.

2016. jún. 30. 09:54
 3/9 anonim ***** válasza:

Cukor nagyjából mindenbe kell sajnos a pudingba is!

A gyümölcsök tele vannak vele!

De ha ódzkodsz tőle amitől egyébkênt baja nem lesz ha egy éves a kicsi akkor vegyél nádcukrot az talán a legtermêszetesebb.

Én erdei gyümölcsös joghurtos csoki piskotát sütöttem a lányomnak imádta!

2. Valaszoli voltam

2016. jún. 30. 09:57
 4/9 A kérdező kommentje:

Persze,a gyumik tele vannak cukorral,de az termeszetes cukor,azt nem tudom elkerulni. Viszont hozzaadott cukrot nem szeretnek hasznalni.

Viszont a puding laktozmentes tejjel nagyon jo otlet:) az megpuhitja a babakekszet is (nem babapiskota mert abban van cukor es tojas). Bar az is igaz h apudingporban is van cukor.

Es ha a joghurtot foznem meg zselatinnal es ilyen joghurtos-gyumis-piskotas torta?:)

2016. jún. 30. 10:05
 5/9 anonim ***** válasza:
Keksz alapú sárgadinnyés joghurttortája lesz (nemsokára).
2016. jún. 30. 10:58
 6/9 anonim ***** válasza:

Az úgy jó.

Pici viz és feloldani a zselatint.

Majd a joghurt és a gyümik.

Ha piskótát akarsz annak is az alapja A tojás.

Bár nem tudom mi a baj a tojással egészséges néha.

Vagy vegyél háztartási darált kekszet.

Holland kakAópor laktózmentes tej és akkor keksztekercs!

Megkérdezhetem mi a bAj A leggyakrAbbAn használt hozzávalókkal?

2016. júl. 1. 07:06
 7/9 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy a tej és a tojásfehérje egy éves kor után adandó, mivel erős allergének. Kristálycukorra pedig még egy felnőttnek se sok szüksége van, nem hogy egy babának.
2016. júl. 3. 00:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Amúgy szerintem a laktózmentes tej sem jó ötlet mivel nem a lqktózzal (tejcukor), hanem a tejfehérjével (kezein) van a gond. Próbáld meg pl zabtejjel.
2016. júl. 3. 00:33
 9/9 anonim ***** válasza:
A kristálycukor, répacukor, nádcukor ugyanaz az anyag, a kémiai neve szacharóz.
2016. júl. 3. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!