Elso szulinapra milyen tortat keszitsek a babamnak?
Olyat szeretnek ami nem tartalmaz tejet,tojasfeherjet,cukrot,mezet. Mivel ezeket meg nem fogyasztja a babam.
Arra gondoltam h babakekszet kombinalnek gyumolccsel,joghurttal valahogy. Csak nem tudom hogy:)
Huu!
Babapiskota torta leginkább pudinggal jó ahhoz meg kell tej! De van laktózmentes is!
Szóval ha veszel laktózmenteset akkor puding egysor piskota esetleg meggy vagy cseresznye megint puding.
A joghurtos tortat pedig habteszinnel kell késziteni azt előtte a fagyóba rakni kására hűteni kemeny habbá verni és össze keverni a joghurttal és gyümölcsökkel én szörpöt is raktam bele!
A habtejszin ad tartást.
Cukor nagyjából mindenbe kell sajnos a pudingba is!
A gyümölcsök tele vannak vele!
De ha ódzkodsz tőle amitől egyébkênt baja nem lesz ha egy éves a kicsi akkor vegyél nádcukrot az talán a legtermêszetesebb.
Én erdei gyümölcsös joghurtos csoki piskotát sütöttem a lányomnak imádta!
2. Valaszoli voltam
Persze,a gyumik tele vannak cukorral,de az termeszetes cukor,azt nem tudom elkerulni. Viszont hozzaadott cukrot nem szeretnek hasznalni.
Viszont a puding laktozmentes tejjel nagyon jo otlet:) az megpuhitja a babakekszet is (nem babapiskota mert abban van cukor es tojas). Bar az is igaz h apudingporban is van cukor.
Es ha a joghurtot foznem meg zselatinnal es ilyen joghurtos-gyumis-piskotas torta?:)
Az úgy jó.
Pici viz és feloldani a zselatint.
Majd a joghurt és a gyümik.
Ha piskótát akarsz annak is az alapja A tojás.
Bár nem tudom mi a baj a tojással egészséges néha.
Vagy vegyél háztartási darált kekszet.
Holland kakAópor laktózmentes tej és akkor keksztekercs!
Megkérdezhetem mi a bAj A leggyakrAbbAn használt hozzávalókkal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!