Hogy engedjem el így anyóssal sétálni?
Tipp: vond be anyóst.
Ne vidd el magaddal, ha elfut!
"Nem jöhetsz anyával, mert elfutottál. Fogadj szót és jössz velem."
Biztonságos helyen egyszer-kétszer tojd le hogy eltűz és csak azért se menj. Még integethetsz is, hogy pápá. (Ebbe is jó apukát és anyóst is bevonni, hogy figyeljék messzebbről.)
Meg fog ijedni ha rájön hogy egyedül van. Hogy ott is lehet àm őt hagyni, nem rohan utána mindig anyuka.
Amíg ez neki jó játék, addig csinálja. Ne vegyél részt a játékban!
Első vagyok, érdekes módon az én gyerekem két évesen már tökéletesen tudta ezt...
nyugodj meg, a többségé tudja, valamiért nem látok állandóan rohangáló kétéveseket, mert eszeveszett módjára utánuk rohanó anyákat...
Az a baj, hogy veled SEM sétál a gyerek normálisan, hanem elrohan.
Meg kell tanulnia, hogy nem szabad, amit szankciókkal érhetsz el pl., ha elfut, akkor hazamentek, nincs séta.
Ennél drasztikusabb, ha a fenekére ütsz, mikor elkaptad (én nem csináltam, hanem fordultunk is vissza, hiszti ide vagy oda).
Viszont ideje lesz sietned, mert az újszülöttel nem fogsz tudni utánairamodni, és könnyen baleset lehet belőle.
Az pedig, hogy hány szót tud (kimondani), és mit ért! nem függ össze, pontosan érti, hogy nem szabad, viszont vicces neki, hogy anya mint a hüye rohan utána.
nálunk úgy volt, hogy bizony vittem üresen a babakocsit. ha elszaladt, beletettem, bekötöttem, és ennyi volt az önnálló séta. tőlem aztán hisztizhetett, vergődhetett benne.
nem megoldás, hogy ilyenkor fordulunk és hazamegyünk, mert bizony van, hogy célja van a sétának (posta, gyógyszertár, bolt, stb).
ráadásul ha szépen sétált, a babakocsi vitte helyettem a 28 szatyrot, táskát, kismotort, kutyafülét, mindent :D
Sajnos en is azokkal értek egyet akik szerint veled sem biztonságos a séta.
Nekem a motorral csinálta ezt, el kaptam motort elvettem séta volt es utana nem kapta vissza se, egy ket napig .
Nagyon ügyesen megtanulta pár alkalom utan.
Az en lanyom anyuval amugy teljesen maskepp viselkedik mintha ott vagyok en is.
Lehet ha nem vagy ott nálatok is igy lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!