Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Van itt olyan, aki be meri...

Van itt olyan, aki be meri vallani, hogy szeret (ett) otthon lenni a kisbabájával?

Figyelt kérdés

A kérdésekben lepontozzák, aki azt írja, neki könnyű volt és a babájával otthon szeretett lenni. Meg hogy jól elvolt, nem volt a gyerek hasfájós, nagyokat sétáltak, stb.

Van itt olyan, aki ennek ellenére is le meri írni, milyen volt az első idő a gyermekével, akivel nem volt nehéz? Szeretnék tapasztalatokat!

2016. jún. 30. 14:35
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
81%
Tudom, miről beszélsz...mikor azt válaszolom, hogy nagyon jó 4 gyermekes anyának lenni (ebből 1 oviban, 3 itthon, én meg itthonról dolgozom is), akkor sokszor megkapom, 'jaj, úgyis tudom én!', meg, hogy 'felesleges hazudni'. Pedig tényleg szeretem. Az eleje nehéz volt, mikor megszülettek az ikrek,(amíg beállt a napirendünk, és nem kellett egész éjszaka ringatni a kicsiket, hogy a nagyok is tudjanak aludni - és persze, mikor az egyik elaludt, akkor kelt a másik...), de mára ők is másfél évesek, a középső oviba megy szeptembertől, a nagy meg iskolába. tiszta jó a nagycsaládosdi:)
2016. jún. 30. 16:25
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Igen,szerettem.Nem is tudom mi ebben a meglepő.

Főleg igy utólag,munka mellett...pedig a másodikkal nem volt egyszerű hasfájós,extra nyűgös problémás gyerek volt(már 5 éves és ADHD-gyanús sajnos,ez megmagyarázza a csecsemőkori problémákat..:(

Az első szülött kislányommal viszont tényleg egy álom volt,visszasírom azt az egy évet.Természetesen mellette sem unatkoztam,de pont elég feladatot adott,klassz volt a babakora:)

2016. jún. 30. 16:57
 13/17 anonim ***** válasza:
1 éves a lányom, én imádok vele lenni. Nagyon rossz alvó, vagy 16x ébred éjjel cicizni, nem eszik, csak cumizik. Kajából eléggé válogat, nem egy könnyű eset. De imádom minden pillanatban, és nem érzem nehéznek. Számítottam rá, hogy nem lesz habostorta, így könnyen elfogadtam, hogy nem egy mintababa. Viszont kis mosolyalbum, bújós-anyás, elolvadok tőle. Nincs az az isten, hogy szívesebben dolgoznék (amúgy fektetés után dolgozom itthonról az elejétől, de nagyon ügyelek rá, hogy lehetőleg soha ne az ő rovására menjen, mindig akkor dolgozom, mikor alszik). Én sokkal boldogabb vagyok most, mint bármikor, nagyon jól érzem magam anyaként, nem csinálnék semmit szívesebben.
2016. jún. 30. 21:36
 14/17 anonim ***** válasza:
Én nagyon szeretek itthon lenni a fiammal, semmivel sem érzem kevesebbnek magam mintha dolgoznék, sőt! Azt nem mondom hogy könnyű mindig, de összeségében varázslatos élmény látni hogy már 1 éves, pedig nen rég még a pocakomban volt(most az öcsi van ott:-)) Én élvezem nagyon, mellette járok még egyetemre is levelezőn.
2016. jún. 30. 22:36
 15/17 anonim ***** válasza:

Harom gyerekkel En kaptam mindenbol.volt fel evig 0 alvas ejjel az elsovel.csak hetvegente aludtam mikor mamaknal volt (fel eves koratol 1 eves koraig)

A masodik mar konnyebb eset volt.

18-20evesen szultem.tanultam mellettuk.megis elveztem.jol ereztem Magam.

Aztan dolgoztam 4evet.

Sokkal nehezebb volt akkor az eletunk.idoben kelni,sietni ertuk delutan.aztan mar semmire sem volt idom itthon.

Most a harmadikkal vagyok itthon.O egy alom baba.az elso par het nehez volt de mar jo ideje atalussza az ejszakat,nappal elvan magaban ha epp dolgom van.alszik szepen napkozben is.magatol elalszik,nem siros.tenyleg egy szavam se.

Ha O is megy oviba akkor En itthon maradok foallasu anyasagin.max itthon dolgozgatok.de nem szeretnek ujra rohanni reggel,delutan.aztan haza fozni,takaritani.a gyerekek meg csak hetvegen latjak a jatszit.

Persze ha annyira szuksegunk lenne a plusz penzre visszamennek dolgozni de szerencsere nem igy van.

Okosan csinaltuk eddig igy ezutan mar a gyerekek lehetnek az elsok.

Es kb. magasrol teszek ra kinek szurja ez a szemet....En sem mondom arra aki dolgozik,hogy szaranya.

Baratnom nemreg ment vissza meloba a ketevese mellett.sokat segitek Neki is.elmegyek a gyerkocert delutan,aztan a jatszin megvarjuk baratnom.igy nem kell sietnie.vagy O foz es En leviszem a gyerekeket jattszira.

En le merem irni.miert ne mernem.

2016. júl. 1. 12:31
 16/17 A kérdező kommentje:
nagyon jó, hogy írtatok! be mertétek vállalni:)
2016. júl. 2. 08:25
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Az én babám 5 hónapos, 3 hetes kora óta átalussza az éjszakát. Este 10-kor eszik és reggel 9-nél előbb nem ébred!

Nappal nézelődik,mosolyog...tényleg álombaba!

Én szeretek itthon lenni, kicsit sem hiányoznak az emberek furkálódásai, a lökdösődés, a taposás (munkahelyen, közlekedésben)

Igen, én vállalom, hogy jobban szeretek itthon lenni,mint dolgozni járni :)

2016. júl. 3. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!