Mi történik velem?
Citromfű tea, nyugtató fürdő olajokkal vagy fürdősóval-zenével, van egy homeós altatószer is, ha nem tudsz aludni, Sedatif PC.Táncolj vele lassan lassú-altató zenére. Nekem onnantól történt áttörés.
Amúgy írták a szeparációs szorongást, ez így van, ebben a korban ez jellemző, el fog múlni, csak légy kitartó!
Nekem másféléves kora óta tart ez, most 2 éves. Azt mondják 3 éves korára megint jön egy könnyebb szakasz.
Minden nap azon voltam, hogy jó legyen neki sok inger érje, új dolgokat tapasztaljon és sokat nevessen. Közben elvesztettem magamat és kiakadtam. Egy ideje többet foglalkozom magammal, kevesebb helyre megyünk, nem minden apróságért ugrok neki, ha kiakad, nem mindig nyugtatom meg, ha nincs türelmem, nem játszom meg magam.
Változni nem változott a helyzet, csak bekerültek azok a mondatok, hogy anya most nem ér rá, anyának nincs kedve, anya nem szeretné, anya pihen. Csak annyiban jobb, hogy ki tudom mondani, amit érzek, és így nem gyűlik tovább, hogy indulat legyen belőle.
Lemerültèl.
Ha már van ilyen lehetősèg hogy a mamák vigyáznak ráy akkor használd ki ezt az időt számodra pozitív programokkal: pihenhj, sportolj, barátnőzz,m ozizz, legyèl a fèrjeddel kettesben. Te tudod neked mi okoz örömöt, kikapcsolódást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!