3. vagyok, ugy, hogy mi is ott aludtunk, az 4 honaposan volt..o is kulon szobaban aludt. (de szerintem ez nem számit egyedul ottalvásnak)
2016. júl. 4. 08:38
12/16 anonim válasza:
3,5 évesen aludt ott először úgy hogy mi nem voltunk ott.
1,5 éves kor alatt szóba se került volna mert este is szopizott.
3,5 éves volt mikor már ő maga is szeretett volna menni, 3 éjszakát volt, mert messze laknak, így 1 éjszakás dolog nem jöhetett volna szóba.
2016. júl. 4. 08:40
13/16 anonim válasza:
Sóg.nõm kislánya 6hónaposan.Tápszeres baba.Nekem még szopizik, így nyílván addig nem fog, míg el nem hagyja. Anyósék jó nagyszülōk, bízom bennük, nyugodtan mehet majd, csak szeressen is ott aludni egyedül. Sóg.nõméknek könnyebb, mert pici kora óta ott tudták hagyni ha akarták. Nekünk tuti nehezebb lesz, nagyon anyás. Nyilván nem zavar h szoptatok, csak van amikor könnyebb annak aki nem. :)
2016. júl. 4. 09:15
14/16 anonim válasza:
6 hónapos volt a fiam, akkor aludt először éjjel anyuéknál mert szerettünk volna elmenni egy falu bálba. Előtte is sokat volt anyuékkal, nappal simán aludt náluk így nem féltem az estétől sem. Minden úgy ment ahogy itthon is. Leírtam anyunak mindent, a szokások nagy részét tudta. Megfürdette, megetette, lerakta aludni, éjjel kelt hozzá, csinált tápszert, visszaaltatta és reggel újra keltek. Nem volt gond.
2016. júl. 4. 15:21
15/16 anonim válasza:
1,5 hónaposan, amikor korházba kerültem. Gond nem volt, hisz akkora korában még csak evett és aludt nagyjából. Azután meg 6 hósan, akkor sem volt gond, alapból sokat jár a mami hozzánk és imádja.
2016. júl. 4. 15:48
16/16 anonim válasza:
5 hónaposan, de ez nem igazi ottalvás volt, mert együtt laktunk anyukámmal, csak én nem voltam otthon. Egyéves volt, mikor külön mentünk, utána 1-2 havonta tuti ott aludt, de hát neki szinte a második otthona volt.
A kicsi 8 hónapos lesz, amikor a férjemmel el szeretnénk menni az évfordulónkra egy hétvégére (délelőtt indulunk, másnap dél körül érünk haza). Előtte kicsit még biztos fogjuk szoktatni a dologhoz, mert sajnos most anyukámnak jóval kevesebb ideje van, mint régen volt, ezért a pici nincs is annyira hozzászokva, mint anno a nagy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!