Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapszerhez vízet miben forralá...

Tapszerhez vízet miben forralájok?

Figyelt kérdés

Rozsdamentes vagy zománcozott edényben jobb?

Köszi


2017. máj. 8. 07:15
 1/9 babyboom567 ***** válasza:
Sima szentkirályit veszünk forralás nélkül adható,vízforralóba, vagy mikróba melegítem.De szerintem mindegy miben forralod.Nekünk nincs is zománcos edényünk.
2017. máj. 8. 07:39
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/9 anonim ***** válasza:
Én vízforralóban.
2017. máj. 8. 07:43
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Vízforralóban szintén.
2017. máj. 8. 07:52
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/9 anonim ***** válasza:
Mikróban forraltam, bögrében.
2017. máj. 8. 08:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/9 anonim ***** válasza:

Szentkirályit kapott (amúgy marha ügyesek, mert külön babavízként is palackozzák, de ugyanaz, csak drágább, csókoltatom a marketingosztályt, ügyes volt :)), nem forralgattunk.


Sőt, 6 hetesen vizet elfelejtettem vinni, csak tápszert. A munkahelyemre ugrottunk be. Az egyik kolléga felbontott egy ásványvizet (nem Szentkirályi) és abból csináltam meg. Attól se lett baja, bár egyszeri eset volt csak.

2017. máj. 8. 08:09
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/9 anonim ***** válasza:

Én vettem egy ilyet a piacon, és csak ebben forraltuk neki a vizet. Másra nem is használtuk.

[link]

2017. máj. 8. 08:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/9 anonim ***** válasza:

Mi is Szentkirályit használunk, nem kell vacakolni a forralással..


Amúgy eleinte forraltuk, de nagyon fontos, hogy milyen a vizetek.. Mi rozsdamentesben próbáltuk, de mindig olyan kicsapódott vízköves lett a víz felszíne, hogy undorítónak találtuk és abba is hagytuk.. Úszott a tetején mindig a fehér cucc.. Nálunk pl nagyon kemény a víz..

2017. máj. 8. 09:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/9 A kérdező kommentje:
Hát eléggé vízköves nálunk a víz, de gondoltam azért beszerzek edényt is, de vettünk már babavizet is.
2017. máj. 8. 13:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Én is szentkirályit használtam, nem tesz jót ha a természetes fluorid (ásványvizekben magas is lehet) összeadódik a tápszerével. A szentkirályiban kb. a legalacsonyabb a vizek körül. A többinél még a csapvizben is biztosabb voltam. Zománcos edényben melegítettem fel általában, alkalmanként bögrében mikróban éjjel az elején.

Később pedig a forró csapvizet öntöttem fel a hideg szentkirályival iható hőmérsékletűre. Szóval bárhogy, csak vízforralót nem használtam, mindig halogattam a beszerzését :D

2017. máj. 8. 20:32
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:





Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!