Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Melyik babakocsit vennétek...

Melyik babakocsit vennétek meg? Másfél éves a lányom és teljesen tanácstalan vagyok. Ezt a kettőt néztem ki. A multifunkciosat kölcsönadom, szeptembertől tehát mindenre ezt kell majd használnunk.

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2016. júl. 1. 15:18
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
36%
Azt nem érte miért kell lepontozni valakit mert pl nem venne ennyi idős gyereknek babakocsit. Énis rengeteget mászkálok a lányommal.
2016. júl. 1. 16:25
 12/23 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem nem én pontoztam le :/
2016. júl. 1. 16:28
 13/23 anonim ***** válasza:
73%
Èn mindig úgy vettem babakocsit,hogy elötte gyerekkel próbaülést csináltunk. Volt olyan kocsi,amit én előzőleg jónak gondoltam,de a fiamat beletettük éa ordítva akart kiugrani...
2016. júl. 1. 16:53
 14/23 anonim ***** válasza:
84%

11, talán mert nem hasznos. Nem az volt a kérdés hogy ki nem venne babakocsit, hanem hogy a kettő közül melyik a jobb!

(Mondok még valamit: van olyan 1,5 éves, aki még el se indult igazán, csak lépeget - belefér a normál mozgásfejlődésbe - na vele próbálnád babakocsi nélkül...)

2016. júl. 1. 17:00
 15/23 anonim ***** válasza:

Nekunk peg perego venezia babakocsink van. 2 évesen is abban ült. Már nem gyártják de használtan meg lehet kapni. Most a második babánál is ezt fogom használni. Én nagyon szeretem. Könnyű teljesen le lehet hajtani az ülést. A kupolájat le lehet cipzározni( nem kell napernyo)

Óriási bevásárló kosara van. Én imádom. Sohasem vennék mást...

Van hozzá tálca.

2016. júl. 1. 19:45
 16/23 anonim ***** válasza:

[link]

Ilyeb

2016. júl. 1. 19:45
 17/23 anonim ***** válasza:
És nekem is szükségem volt rá. Mivel én jártam boltba vele. Meg most két évesen sem szívesen viszem nagy bevásárló központba. Na meg a fene sem fog cipekedni. Nyáron a velencei tónál jókat aludt benne. És nagyon kényelmes neki, jó nagy ulofelulete van
2016. júl. 1. 19:48
 18/23 anonim ***** válasza:
Ja és 12 ezerért vettük használtan.
2016. júl. 1. 19:49
 19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki a kérdésre válaszolt! Nem minden baba tud km-eket gyalogolni.... Legalább is az enyém nem tud. Nekem meg műtötték a gerincemet nem tudom cipelni. Inkább megkérek mindíg valakit,hogy segitsen feltenni a buszra a kocsit.
2016. júl. 1. 20:43
 20/23 A kérdező kommentje:

Jól néz ki ez a kocsi :) peg perego.

Utána nézek,de akkor mindenképp beleprobálom abba amit kinézek.

2016. júl. 1. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!