Melyik babakocsit vennétek meg? Másfél éves a lányom és teljesen tanácstalan vagyok. Ezt a kettőt néztem ki. A multifunkciosat kölcsönadom, szeptembertől tehát mindenre ezt kell majd használnunk.
2016. júl. 1. 15:18
11/23 anonim válasza:
Azt nem érte miért kell lepontozni valakit mert pl nem venne ennyi idős gyereknek babakocsit. Énis rengeteget mászkálok a lányommal.
12/23 A kérdező kommentje:
Ezt én sem értem nem én pontoztam le :/
2016. júl. 1. 16:28
13/23 anonim válasza:
Èn mindig úgy vettem babakocsit,hogy elötte gyerekkel próbaülést csináltunk. Volt olyan kocsi,amit én előzőleg jónak gondoltam,de a fiamat beletettük éa ordítva akart kiugrani...
14/23 anonim válasza:
11, talán mert nem hasznos. Nem az volt a kérdés hogy ki nem venne babakocsit, hanem hogy a kettő közül melyik a jobb!
(Mondok még valamit: van olyan 1,5 éves, aki még el se indult igazán, csak lépeget - belefér a normál mozgásfejlődésbe - na vele próbálnád babakocsi nélkül...)
15/23 anonim válasza:
Nekunk peg perego venezia babakocsink van. 2 évesen is abban ült. Már nem gyártják de használtan meg lehet kapni. Most a második babánál is ezt fogom használni. Én nagyon szeretem. Könnyű teljesen le lehet hajtani az ülést. A kupolájat le lehet cipzározni( nem kell napernyo)
Óriási bevásárló kosara van. Én imádom. Sohasem vennék mást...
Van hozzá tálca.
17/23 anonim válasza:
És nekem is szükségem volt rá. Mivel én jártam boltba vele. Meg most két évesen sem szívesen viszem nagy bevásárló központba. Na meg a fene sem fog cipekedni. Nyáron a velencei tónál jókat aludt benne. És nagyon kényelmes neki, jó nagy ulofelulete van
18/23 anonim válasza:
Ja és 12 ezerért vettük használtan.
19/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm annak aki a kérdésre válaszolt! Nem minden baba tud km-eket gyalogolni.... Legalább is az enyém nem tud. Nekem meg műtötték a gerincemet nem tudom cipelni. Inkább megkérek mindíg valakit,hogy segitsen feltenni a buszra a kocsit.
2016. júl. 1. 20:43
20/23 A kérdező kommentje:
Jól néz ki ez a kocsi :) peg perego.
Utána nézek,de akkor mindenképp beleprobálom abba amit kinézek.
2016. júl. 1. 20:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!