Milyen és kb. mennyi ruhára van szüksége egy 3 éves kisfiúnak őszre/télre?
Elsőre biztos fura a kérdés, de a kisfiú nem az enyém (nincs gyermekem), szeretnék segíteni egy családnak, akik nagyon nehéz anyagi helyzetbe kerültek.
Jelenleg van elegendő ruha, de hamarosan jön a szezonváltás és legszükséges darabokat szeretném neki beszerezni, hogy erre ne legyen gondjuk. Most kezdi az óvodát.
Kedves anyukák, kérlek segítsetek, nektek több tapasztalatotok van.
Köszönöm!

válasza:

válasza:Kedves 12.
Olyan helyzetbe kerültek, hogy most minden segítség jó, anyuka kérte, hogy ruhában segítsünk, legyen neki normális óvodakezdésre!!! Hidd el jóban vagyunk, ismerjük egymást, de van elég problémája, nem tőle szeretnék ezügyben kérdezősködni.

válasza:

válasza:

válasza:15
Nem, nekem momdjuk totál egyértelmű lenne, hogy megkerdezem anyukát, pontosan mire lenne szükség és miylwn méretben. Sőt, hamár annyira jó vagyunk, együtt mennénk vásárolni.

válasza:

válasza:Nincs iylen anyuka ismerősöm, így névtelenül adakozok megfelelő helyeken.
A segítség továbbra is csak akkor valódi segitseg, ha azt adja az ember, ami kell, olyan méretben ami kell. Ehhez meg kell kérdezni a szülőt. 🤗
Kapcsolódó kérdések:
3 éves kisfiam nagyon sokat játszik vagyis játszana a 8 éves lányom babáival, amit persze a lányom nem nagyon “enged” neki. Szóval, úgy ahogy tud vele játszani, de az meg nyilván habos-babos rózsaszín. Anyósom kérdezte mit vegyen neki szülinapra, mondtam, hogy vegyen...
Néztem már kiket, sinsayt, kínait, piacon, eddig semmi. Pénteken megyek fel Pestre, megköszönöm ha addig tud valaki tippet adni.
3 éves és 2 hós, ritkán beszél mondatokban,sok szót ismer, de nem akarja őket kimondani.Halandzsázik sokat, nem beszélgetünk. Ha akar valamit egy szóban elintézi. Ha kérem hogy mondjon valamit nem hajlandó csak néha ha kedve van. Voltunk pszichológusnál; gyermek...
Sajnos le tapadt neki, nem olyan vészes, tud pisilni (a makkján csak félig tudom lehúzni) bocsi hogy így írom, a lényeget remélem lehet értelmezni. A háziorvosnak már lett jelezve 1honapja, írt is fel neki Ftorocort krémet, minden nap fürdés után használom neki, de nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!