Milyen a budaörsi Yobaby bababolt?

Figyelt kérdés

Az IKEA-ba utazunk ágyat, pelenkázót venni, és mivel csak ezért utazunk 200 km-t, ezért megnéztem, hogy van-e a közelben bababolt, ha már ott járunk. A Yobaby babáruházat találtam, azt tudom, hogy elég nagy ezért gondolom nagy a választék mindenből. Milyenek az árak? Szerényebb anyagi keretekkel rendelkező leendő szülők vagyunk, mondjuk a Brendon-ba be se mennénk. Ahhoz képest a Yobaby olcsóbb?

Még nem hallottam erről az áruházról. A honlapjuk nem elérhető.

#Budaörs #Yobaby
2014. máj. 12. 23:38
 1/6 anonim ***** válasza:

drága

brendon olcsóbb

2014. máj. 13. 00:41
 2/6 anonim ***** válasza:
A közelben van az Elefáni is. A yobaby szerintem már megszűnt.
2014. máj. 13. 07:09
 3/6 anonim ***** válasza:
Én is az Elefánit javaslom. Ikeától 5 perc autóval, nagy a választék, és jóval olcsóbb a brendonnál. Lehet megérné ott megnézni a bútorokat is az Ikea előtt. Én imádom az ikeat, de a bababútoraik szerintem nem a legjobbak, és elég drágák. Aztán ha az elefániban mégsem tetszenek a bútorok, akkor maradhat az Ikea.
2014. máj. 13. 09:25
 4/6 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm.

Igen, nekem is gyanús volt, hogy a honlap se működik meg a facebook profiljuk sem.

Az Elefánit néztem én is (bár arról is hallottam, hogy elég drága), meg még találtam olyat, hogy Matti. Arról még nem hallottam.

A térképet nézve nem tudtam felmérni, hogy az IKEAtól milyen messze vannak ezek a helyek, de ha tényleg megjárható 5 perc alatt kocsival, akkor ebben is gondolkodok.

És a Matti milyen? (Persze nézek majd honlapot, de azért érdekelne, ha van saját véleményetek, tapasztalatotok)

2014. máj. 13. 13:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nagyon közel vannak egymáshoz ezek a helyek, érdemes végigjárni, és utána dönteni. Még van egy RS bútor is ott és abban Faktum részleg, véletlenül ugrottunk be oda is, mikor az Elefánit kerestük, és olyan gyönyörű bútorok voltak, hogy végül ott vettünk ágyat, nem is volt vészes az ára ahhoz képest, hogy milyen jó.
2014. máj. 13. 18:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget. Meglátjuk, hogy mire tellik az időnkből, remélem sikerül igazi nézelődős napot tartanunk :-)
2014. máj. 13. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!