Milyen a budaörsi Yobaby bababolt?
Az IKEA-ba utazunk ágyat, pelenkázót venni, és mivel csak ezért utazunk 200 km-t, ezért megnéztem, hogy van-e a közelben bababolt, ha már ott járunk. A Yobaby babáruházat találtam, azt tudom, hogy elég nagy ezért gondolom nagy a választék mindenből. Milyenek az árak? Szerényebb anyagi keretekkel rendelkező leendő szülők vagyunk, mondjuk a Brendon-ba be se mennénk. Ahhoz képest a Yobaby olcsóbb?
Még nem hallottam erről az áruházról. A honlapjuk nem elérhető.
Nagyon köszönöm.
Igen, nekem is gyanús volt, hogy a honlap se működik meg a facebook profiljuk sem.
Az Elefánit néztem én is (bár arról is hallottam, hogy elég drága), meg még találtam olyat, hogy Matti. Arról még nem hallottam.
A térképet nézve nem tudtam felmérni, hogy az IKEAtól milyen messze vannak ezek a helyek, de ha tényleg megjárható 5 perc alatt kocsival, akkor ebben is gondolkodok.
És a Matti milyen? (Persze nézek majd honlapot, de azért érdekelne, ha van saját véleményetek, tapasztalatotok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!