A kisfiam 3,5 honaposan kapta meg a 6os kombi oltást nagyon nyugodt baba volt,kiegyensúlyozott.Azóta kevesebbet beszél ,nyugtalanabb, mindig kézben lenne ..sokat nyugtalan. Van valaki aki ilyet tapasztalt?Lehet életkori sajátosság is. 5 hónapos most

válasza:Létezik oltás utáni méregtelenítés.
Állítólag a problémákat küszöböli ki, és sok orvos preferálja.
Nem próbáltam, csak hallottam róla, olvass utána.

válasza:Megkérdeztem barátnőmet, lehet babáknak vízben oldva adni, de az oltás előtti napon, oltás napján és utána kell adni x darabot. Neki az orvos ajánlotta még mikor csak az időpontot kérte oltásra.
Oltás kivezetésnek hívják, az azonnali mellékhatásokat, rosszullétet küszöböli ki, úgyhogy nem hiszem, hogy hónapokkal később ez jó lenne.

válasza:Agyrém az oltás mellékhatás, el ne hidd. Semmiféle autisztikus tünetet nem okoz, ez abszurd. Olyan emberek találják ki, akiknek a világon semmi közük nincs és nem is volt az orvostudományhoz.
Én diplomás ápoló vagyok. A gyerekem minden oltást megkapott, ajánlottakat is. A világon semmi baja sincsen és soha a környezetemben sem tapasztaltam senkinél semmit.
Ellenben láttam kisgyermeket intenzív osztályon olyan betegség miatt, ami ellen már oltással védekezni lehet. Olyat is tudok hármat, aki belehalt a meningococcus fertőzésbe.
Te teljesen helyesen cselekedtél, hogy megvédted ezektől a gyermekedet az elérhető legjobb módon. Nem hibáztál semmit. A gyerekek meg ilyenek, egyszer nyűgösek, egyszer nem. 5,5 hónaposan már a fogcsírák is mozoghatnak az íny alatt.
Semmi baj sincs ♥️

válasza:Ha a hülyeség fájna, komolyan.
Oltásellenesség, konteók, autizmust is ráfogják. De még a homeopátia is előkerül. A világ legnagyobb baromsága.
Köszönöm a megnyugtató választ 😊

válasza:Ez nen oltás ellenesség, hiszen az oltást megkapta.
A homeopátia a mellékhatások enyhítésére való,ahogy egy felnőtt is bevesz valamit ha fáj a torka, feje, hasa, csak egy baba sok féle gyógyszert nem kaphat még, amitől jobban érzi majd magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!