Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » A kisfiam 3,5 honaposan kapta...

Annamarie_944 kérdése:

A kisfiam 3,5 honaposan kapta meg a 6os kombi oltást nagyon nyugodt baba volt,kiegyensúlyozott.Azóta kevesebbet beszél ,nyugtalanabb, mindig kézben lenne ..sokat nyugtalan. Van valaki aki ilyet tapasztalt?Lehet életkori sajátosság is. 5 hónapos most

Figyelt kérdés

okt. 29. 13:07
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a megértést 😁
okt. 30. 14:44
 12/19 anonim ***** válasza:
62%

Létezik oltás utáni méregtelenítés.

Állítólag a problémákat küszöböli ki, és sok orvos preferálja.

Nem próbáltam, csak hallottam róla, olvass utána.

okt. 30. 19:30
 13/19 A kérdező kommentje:
Valamit én is hallottam, ami homeopátiás, de kétlem, hogy egy 5 hónapos babánal már ez lehetséges, de köszi azért!
okt. 30. 20:58
 14/19 anonim ***** válasza:

Megkérdeztem barátnőmet, lehet babáknak vízben oldva adni, de az oltás előtti napon, oltás napján és utána kell adni x darabot. Neki az orvos ajánlotta még mikor csak az időpontot kérte oltásra.

Oltás kivezetésnek hívják, az azonnali mellékhatásokat, rosszullétet küszöböli ki, úgyhogy nem hiszem, hogy hónapokkal később ez jó lenne.

okt. 31. 13:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszi az infót! Erről már le csúsztunk , de lehet legközelebb!
okt. 31. 16:54
 16/19 anonim ***** válasza:
63%

Agyrém az oltás mellékhatás, el ne hidd. Semmiféle autisztikus tünetet nem okoz, ez abszurd. Olyan emberek találják ki, akiknek a világon semmi közük nincs és nem is volt az orvostudományhoz.

Én diplomás ápoló vagyok. A gyerekem minden oltást megkapott, ajánlottakat is. A világon semmi baja sincsen és soha a környezetemben sem tapasztaltam senkinél semmit.

Ellenben láttam kisgyermeket intenzív osztályon olyan betegség miatt, ami ellen már oltással védekezni lehet. Olyat is tudok hármat, aki belehalt a meningococcus fertőzésbe.

Te teljesen helyesen cselekedtél, hogy megvédted ezektől a gyermekedet az elérhető legjobb módon. Nem hibáztál semmit. A gyerekek meg ilyenek, egyszer nyűgösek, egyszer nem. 5,5 hónaposan már a fogcsírák is mozoghatnak az íny alatt.

Semmi baj sincs ♥️

nov. 2. 20:09
 17/19 anonim ***** válasza:

Ha a hülyeség fájna, komolyan.

Oltásellenesség, konteók, autizmust is ráfogják. De még a homeopátia is előkerül. A világ legnagyobb baromsága.

nov. 2. 21:58
 18/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm a megnyugtató választ 😊

nov. 4. 10:24
 19/19 anonim ***** válasza:

Ez nen oltás ellenesség, hiszen az oltást megkapta.

A homeopátia a mellékhatások enyhítésére való,ahogy egy felnőtt is bevesz valamit ha fáj a torka, feje, hasa, csak egy baba sok féle gyógyszert nem kaphat még, amitől jobban érzi majd magát.

nov. 4. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!