Ert valamit a broncho-vaxom kura? Kevesebbet beteg a gyermeked?
Figyelt kérdés
Egy honapon mar tul vagyunk a 3 honapos kurabol, de eddig semmi. Ugyanugy 1 het bolcsi, 1 vagy 2 het itthon felso leguti betegsegek miatt. :(
Hat kivancsi vagyok, hogy 3 honap utan lesz-e barmilyen valtozas.
nov. 5. 14:21
1/10 anonim 

válasza:

válasza:Nem tapasztalat, de azért leírom. Fel volt írva, de a gyógyszertáros lebeszélt. Helyette a mindenhol reklámozott lekvárt vettük és az elejétől dupla adagban kapják. A lekvár előtt átlagban 4-5 napot bírtak betegség nélkül, a lekvár után 3-4 hetet. A betegség idejèt is felére csökkenti, de olyankor háromszoros vagy négyszeres adagot kapnak. Így nem olcsó, de nálunk hat.
2/10 anonim 

válasza:

válasza:1!
Én nem ismerem azt a lekvárt pl. Mi a neve?
3/10 anonim 

válasza:

válasza:Mivel állandóan beteg a gyerekem,nem nagyon vettem észre a hatását.
De ki tudja. Lehet broncho vaxom nélkül még durvább lett volna'
4/10 anonim 

válasza:

válasza:Igaz 2003-as történet, de igen.
Hogy a mai anyag mit tartalmaz? 🤷
5/10 anonim 

válasza:

válasza:Nekünk semmit, ugyanúgy beteg lett utána is...
7/10 anonim 

válasza:

válasza:Bioconnect kids a lekvár neve. Először nem hittem benne, de mivel minden ismerősöm dicsérte, kipróbáltam. Nálunk is bejött.
8/10 A kérdező kommentje:
Aprilis ota jar.
Ezt a lekvart probaltuk, sajnos nem valt be, viszont nekem nagyon izlett, ugyhogy mar csak ezert is megerte megvenni😂
Valoszinuleg tenyleg csak az ido segit🥲
nov. 5. 18:31
9/10 anonim 

válasza:

válasza:Ez a lekvár nekünk semmit nem ért, viszont a BV igen. Szerintem sokat hasznàlt.
10/10 anonim 

válasza:

válasza:Az a "baj" vele, hogy bakteriális eredetű légűti fertőzésekre jó. Vírusosat ugyan úgy elkaphat (amúgy az a gyakoribb, hogy vírusos). Amikor én rákérdeztem az orvosunknál azt mondta, hogy akkor szokta ajánlani ha rendszeresen kap bakteriális légúti fertőzéseket. Azon tud segíteni, hogy a szervezetét felkészíti ellene, így ellehet kerülni a "folyamatos" antibiotikum kúrákat. De az enyémnek vírusos volt szinte mindig, így azt mondta, ha kérem kiírja, de szerinte nem lesz jobb a helyzet. Ezt az egészséges táplálkozás, sok friss levegő és legfőképpen: az idő fogja megoldani, hogy ne legyen mindig náthás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!