Miért nincs Bexsero a patikákban?
Figyelt kérdés
Ismerősöm tudott valahol venni, 47.000Ft volt egy oltás. Állítólag még Romániában is kifogyott.ápr. 17. 23:42
1/9 anonim 

válasza:

válasza:Sajnos sokszor készlethiányos, általában pár hét múlva megint szokott lenni.
Az ára sajnos ennyire drága, igen, de ez készlethiánytól független, nekünk is 40ezer volt az ára darabjának.
2/9 anonim 

válasza:

válasza:Van hogy kifogy. Majd hoznak. Érdeklődj telefonon naponta.
3/9 anonim 

válasza:

válasza:Pár éve mi is így jártunk a Rota oltással. Másik megyében tudtuk megvenni.
4/9 anonim 

válasza:

válasza:Így volt ez 7 éve is, alig kaptunk.
Nekem az akkori védőnőnk adott tippet, hogy xy kis patikát hívjam, mert őket nem ismerik annyian, így később fogynak ki. Volt is még pont egy.
5/9 anonim 

válasza:

válasza:Én is Szegeden körbetelefonáltam a kicsi patikákat, és az egyikben találtam. 32 ezer Ft volt.
6/9 anonim 

válasza:

válasza:Nálunk Rota hiány volt anno. Kértünk papír alapú receptet az orvostól és így Szlovákiában ki tudtuk váltani.
7/9 anonim 

válasza:

válasza:Most az Angliai nagy járvány miatt felnőttek is veszik, főleg akiknek kint élnek rokonaik vagy ők utaznak arra. Sok országban hiánycikk, nem tudják mikorra tudják beszerezni
8/9 A kérdező kommentje:
7!
Pont a B okoz járványt Angliában?
ápr. 19. 12:52
9/9 anonim 

válasza:

válasza:8as, igen, már több kamasz halt bele az elmúlt hónapban
Kapcsolódó kérdések:
A patikákban olcsóbb a tápszer vagy ugyanannyi mint a boltokban pl. Tesco?
12+ tápszer, amire már nincs recept
Valäki tudnä irni egy olyän huvelyflorä helyreällito huvelyhuppot, vagy krëmet, ami Nêmetorszägban is beszerezhető a patikäkban?
Köszi Bocs,ha szär kãtegoriâbâ irtam.
Miért nincsenek tisztában a patikákban a terhességi tesztek érzékenységével?
Mindent ajánlanak, ha kell, ha nem, ebben a termékkategóriában meg hiába kérem a legérzékenyebbet,2000 Ft-ért adnak egy 25-t. Bosszantó.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!