Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Miért nincs Bexsero a patikákban?

Miért nincs Bexsero a patikákban?

Figyelt kérdés
Ismerősöm tudott valahol venni, 47.000Ft volt egy oltás. Állítólag még Romániában is kifogyott.
ápr. 17. 23:42
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos sokszor készlethiányos, általában pár hét múlva megint szokott lenni.

Az ára sajnos ennyire drága, igen, de ez készlethiánytól független, nekünk is 40ezer volt az ára darabjának.

ápr. 18. 08:16
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Van hogy kifogy. Majd hoznak. Érdeklődj telefonon naponta.
ápr. 18. 08:55
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pár éve mi is így jártunk a Rota oltással. Másik megyében tudtuk megvenni.
ápr. 18. 08:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Így volt ez 7 éve is, alig kaptunk.

Nekem az akkori védőnőnk adott tippet, hogy xy kis patikát hívjam, mert őket nem ismerik annyian, így később fogynak ki. Volt is még pont egy.

ápr. 18. 09:47
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Én is Szegeden körbetelefonáltam a kicsi patikákat, és az egyikben találtam. 32 ezer Ft volt.
ápr. 18. 11:02
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk Rota hiány volt anno. Kértünk papír alapú receptet az orvostól és így Szlovákiában ki tudtuk váltani.
ápr. 18. 11:16
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Most az Angliai nagy járvány miatt felnőttek is veszik, főleg akiknek kint élnek rokonaik vagy ők utaznak arra. Sok országban hiánycikk, nem tudják mikorra tudják beszerezni
ápr. 19. 11:58
 8/9 A kérdező kommentje:

7!

Pont a B okoz járványt Angliában?

ápr. 19. 12:52
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
8as, igen, már több kamasz halt bele az elmúlt hónapban
ápr. 19. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Miért nincsenek tisztában a patikákban a terhességi tesztek érzékenységével?

Mindent ajánlanak, ha kell, ha nem, ebben a termékkategóriában meg hiába kérem a legérzékenyebbet,2000 Ft-ért adnak egy 25-t. Bosszantó.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!