Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Mi állhat a hetek óta tartó...

Mi állhat a hetek óta tartó hurutos köhögés mögött?

Figyelt kérdés

1,5 éves babámról van szó.

Napközben ritkán, inkább hajnalban és felkelés után köhög, napközben nagyon keveset...

2 hét múlvára kaptunk pulmanológiára időpontot.

Ezen kívül egyéb tünete nincs, bölcsibe jár.

Gyerekorvos szerint nem erős hurutos, csak egy kicsit hallani...

2014. máj. 14. 17:25
 1/2 Sonita válasza:

Szia! En most ugyanebben a helyzetben voltam a 3 es fel,ill. a masfel eves fiammal, de kulonosen a harom es fel evessel. Viszont nalunk ez inkabb este es ejszaka jott elo.A horgoi vannak begyulladva es mar marcius 20 ota kuszkodtunk.Ot mar az allergia es az asztma fele tereltek volna, ha nem ketelkedek benne.Sok turelem kell hozza hogy kivard h jobban legyen, de vegre elindultunk a gyogyulas utjan es ez a doki mellett a pipanak es az inhalalasnak koszonheto!

Tudom hosszan irtam,-ne haragudj-, de csak arra akartam felhivni a figyelmed, h konnyen asztmara foghatjak, es egyaltalan nem biztos h megoldodik a problema.

2014. máj. 14. 18:58
 2/2 anonim ***** válasza:

Meg is válaszoltad az egyik okát bölcsi!!

A másik nekem is ennyi idős a lányom és nekem is hajnalban köhög egyet kettőt meg majd megfullad de nem ébred meg!!

estére 15 csepp Sinecódott adok, nappalra meg 3 napja fél tasak Fluimucilt ezek nem olyan erős gyógyszerek persze tudni kell alkalmazni őket ,én ezért már nem viszem orvoshoz mert ugy is ezeket ajánlja , de amig van étvágy ,nappal nincs baja ,láza ,addig nincs orvos!!

Ja és heteket nem szabad várni mert aztán lesz belőle antibiotikum!!

2014. máj. 14. 21:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!