Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Középfül gyulladásnál szabad...

Gabi86 kérdése:

Középfül gyulladásnál szabad anyatejet cseppenteni a fülbe?

Figyelt kérdés
2014. máj. 15. 18:21
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
5%
XDD ezen jót nevettem.
2014. máj. 15. 18:23
 2/22 anonim ***** válasza:
37%
Igen,pár cseppet óránként.
2014. máj. 15. 18:26
 3/22 anonim ***** válasza:
97%

Én ezt javaslom átolvasni:

[link]

itt is azt írják, mint amit nekem is mondott a gyerekorvosunk: a szoptatással kapja meg a baba a szükséges antitesteket. Ha becsepegteted, esetleg pangni fog, vagy táptalajul szolgálhat baktériumoknak stb, ha nem szívódik fel maradéktalanul (ami azért elég valószínű). Nekem azt mondta anno a doki, hogy még a mindenféle gyógynövényes tinktúrákkal is vigyázni kell, nem lehet csak úgy ad-hoc csepegtetni a fülbe, mert annyira érzékeny a belső hámréteg a kicsi babáknál, hogy csakis orvosi javaslatra szabad bármit is megpróbálni csepegtetni. Mi amúgy használtunk az ő javaslatára és megfelelő dózisban kövirózsa kivonatos cseppeket, és szerintem akkor használt is. De hasraütésre nem adtam és nem is adok semmiféle fülcseppeket nekik, pedig már nagyok az enyémek.

2014. máj. 15. 18:52
 4/22 anonim ***** válasza:
84%

Ha nagyon vuduzni akarsz, akkor már inkább a körömvirágból cseppents bele. De egyébként elvinném orvoshoz, mert ő egyetemen tanulta a szakmáját:)

[link]

2014. máj. 15. 19:14
 5/22 A kérdező kommentje:
Kedves első ezt olvastam hogy orrba lehet cseppenteni meg a doki és a védőnő is ezt tanácsolta.amúgy valahol olvastam egyszer hogy fülbe is lehet csak
2014. máj. 15. 19:22
 6/22 A kérdező kommentje:
Nem emlékszem milyen esetbe a cikket meg nem talàlom,de ha m
2014. máj. 15. 19:23
 7/22 A kérdező kommentje:
Meglesz belinkelem.
2014. máj. 15. 19:23
 8/22 A kérdező kommentje:
Második és harmadik vàlaszoló nektek köszi.voltunk amúgy orvosnál,de ott szinte nem mondtak semmit.
2014. máj. 15. 19:25
 9/22 A kérdező kommentje:
Amúgy ez nem wudu kedves 4-s
2014. máj. 15. 19:26
 10/22 anonim ***** válasza:
6%
Ártani nem árthatsz vele. Gyulladáscsökkentő, tele van élő fehérvérsejttel, bőrnyugtató. Szemcseppnek és orrcseppnek jó, egy próbát megér fülbe is.
2014. máj. 15. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!