Középfül gyulladásnál szabad anyatejet cseppenteni a fülbe?
Én ezt javaslom átolvasni:
itt is azt írják, mint amit nekem is mondott a gyerekorvosunk: a szoptatással kapja meg a baba a szükséges antitesteket. Ha becsepegteted, esetleg pangni fog, vagy táptalajul szolgálhat baktériumoknak stb, ha nem szívódik fel maradéktalanul (ami azért elég valószínű). Nekem azt mondta anno a doki, hogy még a mindenféle gyógynövényes tinktúrákkal is vigyázni kell, nem lehet csak úgy ad-hoc csepegtetni a fülbe, mert annyira érzékeny a belső hámréteg a kicsi babáknál, hogy csakis orvosi javaslatra szabad bármit is megpróbálni csepegtetni. Mi amúgy használtunk az ő javaslatára és megfelelő dózisban kövirózsa kivonatos cseppeket, és szerintem akkor használt is. De hasraütésre nem adtam és nem is adok semmiféle fülcseppeket nekik, pedig már nagyok az enyémek.
Ha nagyon vuduzni akarsz, akkor már inkább a körömvirágból cseppents bele. De egyébként elvinném orvoshoz, mert ő egyetemen tanulta a szakmáját:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!