Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Október 16.àn adtuk be kisfiam...

Melinda anya32 kérdése:

Október 16.àn adtuk be kisfiam után a gyod kérelmet. Kint is volt a hölgy mondta tutira meg kaptuk. Onnantól menyi idő míg utalnak?

Figyelt kérdés

2023. nov. 1. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Nem novemberben kene megkapnod egyidőben a családival?
2023. nov. 1. 15:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Vagy most kapod, vagy december elején.
2023. nov. 1. 15:54

Kapcsolódó kérdések:

Segítség! Van itt olyan hölgy, aki nem szeretett volna gyereket, de a párja miatt bevállalta?

Kezdem az elején. Sosem szerettem volna gyereket, már egészen kiskoromtól kezdve TUDTAM, hogy sosem akarok anya lenni. Amikor 20-on évesen férfiakkal ismerkedtem, mindig a legelején tudattam velük, hogy gyereket nem vállalok később se. 24 évesen megismerkedtem életem...

Egy skorpió hölgy vagyok ikrek aszcendessel A párom skorpió férfi, skorpió aszcendenssel. A párom skorpió babákat szeretne . Félek belemenni....

A párom egy elég erős jellem... :) én vagyok az aki sokkal simulékonyabb az ikrek aszcendens miatt, viszont, ha vitázunk, akkor meg tányércsapkodós. Be lehet vállalni egy ilyen erős jegyek mellé még 1 vagy 2 kis skorpiós gyermeket?:) Tapasztalatokat várok, akik...

Anna Geddes-en kívűl ki a másik hölgy aki gyönyörű (sokszor kosztümös) gyermek képeket csinált?

Erre a fotósra vagyok kiváncsi,aki ilyen képeket készített nagyobb gyerekekről,mint ami itt is látható:

Heim Pál Kórházban a Salus cipőket árusítő hölgy meddig van nyitva?

Vidékiek vagyunk, jövő héten fel kell mennünk Pestre, és útba esik a Heim Pál Kórház. Vennénk szandit a lányomnak, de nem tudom meddig van nyitva a hölgy. Aki tudja segítsen kérem.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!