Október 16.àn adtuk be kisfiam után a gyod kérelmet. Kint is volt a hölgy mondta tutira meg kaptuk. Onnantól menyi idő míg utalnak?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Kezdem az elején. Sosem szerettem volna gyereket, már egészen kiskoromtól kezdve TUDTAM, hogy sosem akarok anya lenni. Amikor 20-on évesen férfiakkal ismerkedtem, mindig a legelején tudattam velük, hogy gyereket nem vállalok később se. 24 évesen megismerkedtem életem...
Segítsetek kérlek nagyon sürgős lenne.
A párom egy elég erős jellem... :) én vagyok az aki sokkal simulékonyabb az ikrek aszcendens miatt, viszont, ha vitázunk, akkor meg tányércsapkodós. Be lehet vállalni egy ilyen erős jegyek mellé még 1 vagy 2 kis skorpiós gyermeket?:) Tapasztalatokat várok, akik...
Erre a fotósra vagyok kiváncsi,aki ilyen képeket készített nagyobb gyerekekről,mint ami itt is látható:
Vidékiek vagyunk, jövő héten fel kell mennünk Pestre, és útba esik a Heim Pál Kórház. Vennénk szandit a lányomnak, de nem tudom meddig van nyitva a hölgy. Aki tudja segítsen kérem.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!