Van itt olyan aki gyerek mellett nem tud visszamenni dolgozni?
Jelenleg én sem tudok dolgozni. 12 óráztam másik városban (ott dolgozik a férjem is).
Sajnos egészségügyi okokból ott kellett hagynom áprilisban.
Mivel a férjem továbbra is ott dolgozik, 3 napokat, utána 3 nap pihenő, én csak 6 órában tudnék dolgozni.
Tanár, gyógypedagógiai asszisztens, könyvtáros végzettségem van.
SEHOVA sem vesznek fel 6 órában. Még a helyi menhelyre is jelentkeztem,mert kerestek embert. Mert nagyon-nagyon szeretem a kutyákat. Még ODA SE vettek fel 6 órában.
Bementem a Trenkealderhez. Azt mondták,sehol nincs 6 órás munka!
9-15-ig tudnék dolgozni.
A gyerek állandóan beteg, egy hetet nem jár végig az iskolában. Első héten 1.5 napot ment. Második héten 3 napot. Utána ismét beteg lett.
Melyik munkáltató enged ennyi táppénzt? Egy se.
De nem is találok semmit. 6 órában biztos nem.
Szóról-szóra ugyanez volt nálunk is.
4 éves volt, mire 1 év után találtam munkát, de mivel nagyon messze volt, nem tudtam volna 8órázni,mert senki sem vitte-hozta a gyereket az oviból.
Szerencsére felvettek 6 órába, gondolatod mire volt elég az a fizetés+ az a borzalmas érzés minden nap, hogy nem ezért tanultam 28 éves koromig.
Ez meg egy általános baromság, amikor más veri a nyálát, hogyha akarnál, dolgozhatnál, biztos lusta vagy, inkább eltartatid magad.De amikor a 3-4 éves gyereknek senkije nincs rajtad kívül, arra adjon már valami okosat, hogy hova rakod a gyereket mondjuk hétvégén, amikor beteg, vagy a szünetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!