Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mennyi idő után kezdenél...

Mennyi idő után kezdenél aggódni ha nem sikerülne a gyermek?

Figyelt kérdés
Közel a negyvenhez. Milyen praktikákat érdemes bevetni?
ápr. 26. 10:39
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 37 évesen 6 hó után kezdtem a kivizsgálást, és lh twszteltem a kezdetektől.Nálunka sperma sem volt sok és azt is öltem
ápr. 26. 10:57
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Semmi praktika, ovulációs teszt, aszerint megfelelő időben együttlét, kiegyensúlyozott táplálkozás és mozgás az sose árt, és ha hat hónap alatt nincs siker, akkor kivizsgálás (nőgyógyász, endokrinológus, hormonok stb.), a férfinek meg spermavizsgálat.

Nekünk egy évbe telt, közben már voltak vizsgálatok, volt amit kezelni is kellett. Egyébként lombikra mentünk volna már, de mégis sikerült magától.

ápr. 26. 11:13
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem praktikázni butaság. Meddőségibe kell menni.

Mi ígyis éveket vártunk. Majdnem egy év sikertelenül eltelt akkor kezdtünk orvoshoz és vizsgálatokra járni. Beütött a covid bezárt minden. Mire újraindult minden eltelt 2 vagy 3 év hirtelen nem is tudom. Oltás nélkül nem fogadtak oltás miatt várni kellett fél évet utána. 3 oltás 1,5 év. Utána vizsgálatok orvosok stb. Kiderült csak lombikkal jöhet össze. Így lett egy gyermekünk. Ha kiszámolod jó sok év eltelt. Reméljük persze nem lesz újra hasonló járvány, de szerintem jobb minél előbb utána menni, ha természetes módon nem sikerül.

ápr. 26. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Én már az előtt elkezdtem ezen aggódni, hogy zöld utat adtunk a gyermekáldásnak 😂 Úgyhogy én pár hónap utàn már a meddőségi centrum ajtaját vertem volna. De ez csak én vagyok. Ha reálisan végig gondolom, akkor 3 sikertelen hónap utàn már kértem volna időpontot abban az életkorban (37). Az elején úgyis csak kivizsgàlások kezdődnek, addig is sikerülhet természetes úton. Nincs vesztenivalód.
ápr. 26. 14:04
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 34 évesen elvetéltem, majd a műtét után kb. fél évvel volt egy kémiai terhességem is. Én akkor már elkönyveltem, hogy velem valami baj van, és tuti sosem fog összejönni a baba, de pont lecsengőben volt a covid, munka miatt kötelező volt oltatnom magam, így nem kezdtem el orvoshoz járkálni. Szerencsére pár hónappal később megint terhes lettem, és abból megszületett az egészséges kisfiam is (akkor már betöltöttem a 36-ot).
ápr. 26. 14:44
 6/6 anonim ***** válasza:
0%
Nem aggódnék, inkább attól, hogy terhes leszek. Franc akarna 40 felett bajlódni vele, amikor annyi jobb dolog van az életben számomra. De kinek mi.
ápr. 27. 16:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!