Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha nem vártan teherbe esnétek...

Ha nem vártan teherbe esnétek akkor megtartanátok?

Figyelt kérdés
ápr. 26. 23:11
A kérdező szavazást indított:
megtartanám
elvetetném
34 szavazat
1 2
 1/18 StevenUp ***** válasza:
79%
Én meglepődnék
ápr. 26. 23:24
 2/18 anonim ***** válasza:
34%
Nem. Ki nem állhatom a gyerekeket.
ápr. 27. 00:23
 3/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem tarthatnám meg. Ha rajtam múlna,igen,megtartanám.
ápr. 27. 09:03
 4/18 anonim ***** válasza:
81%

Gyámság alatt vagy, hogy más dönt a fejed felett?

ápr. 27. 10:31
 5/18 anonim ***** válasza:
31%

4!

Konkrétan a férjem azt mondta,ha teherbe esek még 1x,abortuszra kell mennem. (1 gyerekünk van).

ápr. 27. 11:12
 6/18 anonim ***** válasza:
93%

Én elválnék az ilyentől.

És nem azért, mert mindenáron kell második gyerek. Hanem mert egyrészt ennek közös döntésnek kell lennie, nem az ő akarata mérvadó egyedül, másrészt a te tested, harmadrészt az ő élvezete miatt jön létre a terhesség, nem a női orgazmustól.

Az ilyen éljen magában. Nem dől össze a világ, ha mástól lesz a következő gyereked, aki mondjuk téged is figyelembe vesz, és nem egy önző, egoista fa$z. Mert valószínűleg másban is az…

ápr. 27. 11:28
 7/18 anonim ***** válasza:
70%
3 vålaszolo neked férjed mondja meg mit csinålj ?
ápr. 27. 15:04
 8/18 anonim ***** válasza:
87%
4 gyerekünk van, nem tervezünk többet. Ettől függetlenül ha be sikerülne akkor boldogan meg tartanánk.
ápr. 27. 15:18
 9/18 anonim ***** válasza:
71%
Nem tartanam meg.
ápr. 27. 17:03
 10/18 anonim ***** válasza:
58%

Ez nem is kérdés, mindenképp elvetetném!!!!! Nekem soha nem kell gyerek, és ez az én döntésem. A férjem se akar, szóval ebben teljesen egyetértünk, mindenben támogatna.

El is válnék tőle, ha rám akarná erőltetni a gyereket/terhességet/szülést/a gyerekes életet🤮, bár ő ezer éve ismer, szóval sosem tenne ilyet.

ápr. 28. 02:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!