Ha nem vártan teherbe esnétek akkor megtartanátok?

Gyámság alatt vagy, hogy más dönt a fejed felett?

4!
Konkrétan a férjem azt mondta,ha teherbe esek még 1x,abortuszra kell mennem. (1 gyerekünk van).

Én elválnék az ilyentől.
És nem azért, mert mindenáron kell második gyerek. Hanem mert egyrészt ennek közös döntésnek kell lennie, nem az ő akarata mérvadó egyedül, másrészt a te tested, harmadrészt az ő élvezete miatt jön létre a terhesség, nem a női orgazmustól.
Az ilyen éljen magában. Nem dől össze a világ, ha mástól lesz a következő gyereked, aki mondjuk téged is figyelembe vesz, és nem egy önző, egoista fa$z. Mert valószínűleg másban is az…

Ez nem is kérdés, mindenképp elvetetném!!!!! Nekem soha nem kell gyerek, és ez az én döntésem. A férjem se akar, szóval ebben teljesen egyetértünk, mindenben támogatna.
El is válnék tőle, ha rám akarná erőltetni a gyereket/terhességet/szülést/a gyerekes életet🤮, bár ő ezer éve ismer, szóval sosem tenne ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!