Szerintetek ha egy férfi nem igazán beszél az érzéseiről baba téma ügyben, akkor mire számíthatók? Nálunk sajnos úgy néz ki nem jön össze egyszerűen a baba. Csak akkor kerül szóba a dolog ha én felhozom.

válasza:

válasza:

válasza:Szerintem, ha belement a próbálkozásba, akkor nyilván akar.
Nem lehet, kérdező, hogy ráfeszülsz a témára, szomorú leszel tőle, és ezért nem akarja felhozni a dolgot?

válasza:Nos, több dolog is benne lehet. Az egyik, hogy tényleg nem akar gyereket, ahogy írta már valaki, csak muszájból belement. A második, hogy mivel férfi , alacsony az érzelmi intelligenciaja, mint a férfiak többségének, ezért fogalma sincs, hogyan vigasztaljon téged, kényelmetlen neki az egész, ezért nem hozza fel. A harmadik a férfiúi büszkeség, ami szintén elég gyakori: úgy érzi, az ő hibája, hogy nem sikerül, meg hogy hogy lehet, hogy ő erre nem képes, amikor minden férfi képes rá...
Te ismered, neked jobban kell tudnod, vagy legalább sejtened, melyik lehet igaz. De gondolom, ha megkérdezed, ködös választ ad, különben nem ide írtál volna ki kérdést.:/ amúgy szurkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön a baba!❤️❤️

válasza:

válasza:Én azzal számolnék, hogy nem akar. Ez talán az egyik, ha nem a legkomolyabb kérdés az életben, hogy valaki akar-e gyereket, vagy nem. Mert hogy nem mindegy, hogy ha az a gyerek megszületik, milyen szülők közé, milyen állapotú kapcsolatba és körülmények közé születik.
Szóval ha nem képes artikulálni egyértelműen és meggyőzően, hogy ő valóban akar gyereket x időn belül, akkor valószínűleg nem akar. És ezzel számolnék.

válasza:Férfiaknál ha nem mondja konkrétan magától, mindenféle nyomás nélkül azt a szájával, hogy akar gyereket, akkor tuti hogy nem akar.
De ha mondja is, akkor se biztos, hogy tudja mire vállalkozik vagy átgondolta valójában mivel jár ez, és semmiképp se egyenlő azzal hogy akar, hogy jó apa is lesz.
A helyedben azzal számolnék, hogy nem akar, és nem is próbálkoznék tovább.

válasza:Szerintem a pasik nem szoktak szeretni az érzelmeikről megnyilvánulni. Bátortalanok lehetnek talán ebben őközülük sokan ennyire megnyílni, kiadni magukat,még talán a párjuk felé is (pl mivan ha sebezhetővé válik); vagy esetleg ilyen megfelelési kényszer, hogy "a pasiktól nem ezt várja el a társadalom,hogy érzelmesek, "érzelgősek" legyenek,hogy érzelmet fejezzenek/mutassanak ki, hanem,hogy legyenek "kemények", "nem puhányak", félnek,hogy az érzelemkimutatástól bárki őket puhánynak, férfiatlannak titulálhatja,de ez nem az. Nem puhányság/férfiatlanság.
Másik:Nem akarja bestresszeltetni magatokat,ha lehet olyan,hogy túúúl sokat beszéltek róla, akkormeg pont amiatt nem fog összejönni. sopánkodtok,ráparáztok
Másik:Egyszerűen nincs mondanivalója,elmondta,hogy is várja ezt a gyereket,majd sikerül amikor besikeredik, nincs mit erről többet beszélni,jelenleg nincs ehhez a témához több mondanivalója. (De nem negatívan, tényleg csak nincs mit mondjon.)
Másik: ő nincs erre a témára ennyire rápörögve,inkább szeretne gyereket mint nem, vagy neki tökmindegy, az se baj,ha nem lesz,de mivel szeret téged,és mindenképpen veled akar maradni, ezért szeretne ő is gyereket,hajlik efelé,de neki alapvetően mindegy. Vagy pl inkább szeretne, de nem baj,ha nincs;de nincs rápörögve,ez nála nem annyira központi téma. Nem feszeng rajta.
félig másik,csak jobban kihangsúlyozva: szeretne gyereket, vágyik átélni,megtapasztalni az apaságot,csak nem ezen pörög állandóan az agya,hanem pl munkán is, meg satöbbi.
nálad meg,gondolom,más az arány, te meg lehet,hogy 90%-ban erre vagy ráállva.
:)

válasza:*Eszembe jutott egy ilyen párbeszéd még ide:
-Te,Jóska,szeretsz még engem? Csak mert sosem mondod.
-Egyszer <már> megmondtam,hogy igen,majd ha változás lesz, szólok.
:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!