29 éves korra a nők többségének már van gyereke?
Figyelt kérdés
29 éves leszek, de sajnos még mindig nem jönnek az anyai ösztönök. Nem tudom mit lehetne tenni.okt. 30. 16:05
11/42 anonim 

válasza:

válasza:#10 gondolom mert 30 előtt "kell"
Mennyi ilyen fiatalt ismerek,akik így élik (sajnos önhibájukon kívül,mert mindenhonnan ez a kimondott kimondatlan elvárás van) hogy ennyi meg ennyi idősen ezt és azt "kell". Mintha a gyerek csak egy pipálando elem lenne,egy pont,ami teljesítve van,mehetünk tovább.
12/42 A kérdező kommentje:
Félek, hogyha lesz is, azt társadalmi nyomásra fogom tenni.
okt. 30. 17:36
13/42 anonim 

válasza:

válasza:#12 akkor ne tedd. Tönkreteszed a saját életed és a gyerekét is.
14/42 anonim 

válasza:

válasza:Ha nem jönnek, inkább ne szulj, mert az senkinek se jó. Szerintem már felébredt volna az ösztön benned is, ha valaha akarnal gyereket. Bennem már kb 15 évesen egyértelműen korvanalozodott, hogy akarok majd gyereket, és ezt nem is kérdőjeleztem meg később se soha. 25 évesen szültem is, akkorra lett adott minden. De látom azokon, akik valójában nem akartak gyereket, csak besikerult/másnak a nyomására szültek, hogy mennyire megbánták ők, és főleg a gyerekeik, hogy megszülettek.:/
15/42 anonim 

válasza:

válasza:KSH statisztika szerint átlagosan 28 évesen szülnek első gyereket a nők. Ebben benne van az is persze, aki 16, meg az is, aki 48 évesen.
16/42 A kérdező kommentje:
Inkább a társadalmi nyomást érzem magamon, hogy ciki kimaradni, de eszem ágában se szeretnék, ha nem lenne ez a társadalmi nyomás.
okt. 30. 18:24
17/42 anonim 

válasza:

válasza:Normális emberek tanulnak, dolgoznak, házasodnak és gyereket vállalnak. Ha tetszik ha nem, aki egészséges, mentálisan is, annak ez az élet természetes történése. Gyerek után is tanul, dolgozik, párkapcsolatban egy normális ember, ugyanúgy utazik, szórakozik stb. De igen, akár gyereket, mert evolúciós ösztön, nőknél a gondoskodás, otthon teremtés, gyerekneveles. Munka, tanulás mellett is.
18/42 anonim 

válasza:

válasza:Itt már elküldtek párszor a pokolra ezért,de mindegy,ajánlom neked nagyon olvasmanykent Murinai Angélától az Anya, szív -et.
Pontosan ilyen és ehhez hasonló dolgokról van benne szó,megspékelve közel kétezer anya személyes elmenyével,mint statisztika.
19/42 anonim 

válasza:

válasza:10 Ismeretlenül is rátapintottál a lényegre. Komolyan.
20/42 anonim 

válasza:

válasza:Nem kell szülni, mert a társadalom elvárja. Mindig tégy ùgy, ahogy az neked jò, érezni fogod. 34 évesen szültem, előtte nem igazán volt meg az az érzés, hogy akarnék nagyon. Szòval szültem és nekem így kerek a világ, de az anyaság sok lemondással és nehézséggel is jár, nem csak ròzsaszín pùderfelhős cukiság, na ezért szülj, csak akkor ha tiszta szívedből akarod, máshogy NE!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!