Kovács vezetéknévhez szerintetek a Kamilla vagy a Linda keresztnév illik jobban?
Figyelt kérdés
okt. 31. 18:25
2/13 anonim 

válasza:

válasza:Nekem egyébként tetszik az alliteráció, és mindkettő név jó. Én a Kamillára szavazok, de ahogy mondtam, a Linda sem rossz.
3/13 anonim 

válasza:

válasza:K.Kamilla Amelinda
szerintem menőn hangzik. Adhattok többet is,ha úgyis sok név tetszik,így kevesebb jó név marad kihasználatlanul/megy veszendőbe a kedvencek közül. :)
Másik:ha nagyon nem tudtok dönteni, ki is sorsolhatjátok. Írjátok fel sok celtlire,és mindig dobáljátok vissza,és amelyiket többször kihúzzátok.
6/13 anonim 

válasza:

válasza:Kamilla nagyon nem, összeolvad a vezetéknévvel. Linda jobb. De hiába írod ki még húszszor.
7/13 A kérdező kommentje:
Ez az első kérdésem. Köszönöm a válaszokat.
okt. 31. 19:33
8/13 anonim 

válasza:

válasza:És akkor ezeket ki kérdezte?
9/13 anonim 

válasza:

válasza:Egyik se. Es ne tedd fel 100x! Tiltja a szabályzat is.
10/13 anonim 

válasza:

válasza:A Linda hiányos.
A Kamilla alliterál.
Egyik sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!