Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Valótlan dologgal szivatják a...

Valótlan dologgal szivatják a gyereket, mit mondjon?

Figyelt kérdés

Nem ez a valós, csak példa:

Azt mondják neki, hogy ő nem szokott fürdeni. De fürdik, sőt uszodába is jár heti 4*, tuti többet fürdik, mint az átlag, vagy az, aki szivatja. De az csak hajtogatja, meg se hallja és meghazudtolja, hogy biztos nem fürdik és terjeszti másnak is, kérdezi milyen tusfürdőket ismer/használ. A gyerek illata jó, megdicsérik meg tiszta, teljesen légbőlkapott fszsággal zaklatja a másik hát nem hogy nem igaz, többet fürdik, mint más.. A zaklatja túlzás, de bunkó vele az a gyerek és terjeszti ezt a szrt.

Mit mondanátok a gyerek helyében?

nov. 1. 17:41
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%
Jah, persze becsületsértés! XDDDDDDDDDD
nov. 2. 13:00
 12/17 A kérdező kommentje:

Biztosan nem fog verekedni, kiraknák a suliból, pluszban a másik kétszer akkora és minimálisan, de népszerűbb. A tanár nem kedveli a gyerekem, le merném fogadni, hogy elhinné ezt is. A zaklatja túlzás, nem napi szinten merül fel a dolog, inkább csak röhög rajta néha mással, ritkán beszél direktbe az enyémhez, de mikor igen, lekezelő vagy bunkó, esetleg játékosan rácsap(bár másokra is).

A valóságban otthagyja az ember az ilyet, elkerüli, munkahelyen a HRhez fordul, de felnőtt korra az ilyen zaklató mentalitást az ép emberek kinövik egy jobb rétegben.

nov. 2. 15:42
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

10-es vagyok. A trollok lepontoztak. Konkrét eseteket ismerek, amikor a tanár azt a gyereket védte, amelyik molesztálta. Olyan esetet is ismerek, amikor a tanár rántott egyet a vállán, azt mondta, intézzék el egymás között.

Ne szentek a tanárok. Nagyon is nem szentek.

Az én gyerekemet például azért zaklatták, mert jó tanuló volt. A magyar társadalomban már az is bűn, ha valaki meg akarja szerezni a tudást? Azt hiszem, igen.

nov. 3. 06:38
 14/17 anonim ***** válasza:
De kerdezo, ha konkrétan ilyen a helyzet, hogy csak kitalált a másik valamit és teljesen egyértelmű, hogy nem igaz, akkor mi a probléma? Janika hiába mondja, hogy a Zsuzsika egy hete nem fürdött, a kutyát nem érdekli, ha Zsuzsika nem büdös. Mit kell ezzel foglalkozni?
nov. 3. 06:45
 15/17 anonim ***** válasza:
38%

Azért kell ezzel foglalkozni, mert rám például rám fogta valaki, merő heccből, hogy anno lefeküdtem az unokabátyámmal. Ami nem volt igaz.

És ezen csámcsogtak a családban, attól kezdve csak lenézéssel találkoztam. Meg is szakítottam mindenkivel a kapcsolatot.

A szó veszélyes fegyver!

nov. 3. 14:24
 16/17 anonim ***** válasza:

15

De bakker a kettő még véletlenül sem ugyanaz. A fürdés - nem fürdés kérdés totál egyértelmű

nov. 3. 14:48
 17/17 anonim ***** válasza:
Ki kell találni valami frappáns visszavágást. Például: nem fürdesz! Válasz: Honnan veszed? Kukkoló vagy? És onnantól terjesztheti ő is, hogy kukkoló és hazug ráadásul. Vagy másik riposzt: még ha ez igaz lenne, akkor is nekem lenne jobb illatom kettőnk közül.
nov. 3. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!