Miért nem értékeli eléggé a társadalom a nőket és az anyákat?
Figyelt kérdés
Ők szülik és nevelik fel a jövő nemzedéket.
Itt is csak a fikázást kapják, hogy nem szülnek, meg nem teszik szét a lábukat egyből minden jöttmentnek.
jan. 10. 16:55
A kérdező szavazást indított:
Sokkal jobban kellene értékelni a nőket!
Megfelelően vannak értékelve a nők a társadalomban.
34 szavazat
1/32 anonim 

válasza:

válasza:Nem kellene különbséget tenni aközött, hogy szült vagy sem, mindkét esetben jobban kellene értékelni a nőket.
2/32 A kérdező kommentje:
Az anyákat azért emeltem ki, mert őket még kevésbé értékelik...
jan. 10. 17:17
3/32 anonim 

válasza:

válasza:Azért, mert a társadalom egyénekből áll és az egyének között sok olyan van, aki előszeretettel kritizál, okoskodik, beleszól, lehúz, megmondja a tutit és még lehetne ezt a végtelenségig sorolni. Nem csak az anyákat, bárkit. Csak az anyaság eléggé benne van a közbeszédben, jelentős és ha ott van a gyerek, akkor látványos is hogy az illető az. Na meg a gyerek sokak szemében "közjószág" ha arról van szó, mit csináljanak vagy mit ne, sokaknak van véleménye. Aztán persze ha már cselekedni kell, akkor az anya dolga, ő szülte stb. és örülhet az ember, ha legalább az szóba kerül, hogy egy gyerekhez két ember kell, - jó esetben - van egy apja is, aki ugyanúgy felelős érte. Szóval amellett, hogy a társadalom nem becsüli meg a nőket/anyákat, a férfiakról/apákról is szeret megfeledkezni. Hogy nekik is fontos szerepük van és az apaság nem a hímivarsejteket, egy pénztárcát és az esti fürdetést jelenti, hanem ideális esetben jóval többet.
4/32 anonim 

válasza:

válasza:Szerintem még túl is vannak értékelve. Pedig igazából nem egy atomfizika, főleg, hogy sokan nem is nevelik, csak megszülik. Az meg aztán végképp nem nagy érdem, hiszen egysejtűek is képesek rá.
5/32 anonim 

válasza:

válasza:Én azt látom, hogy az anyákat a többség igenis tiszteli. Soha annyi figyelmet, meg kedvességet nem kaptam, mint mióta gyerekem van. Azóta azt érzem, hogy mindenki ember szamba vesz, a legbunkobb emberek is. Persze ez a gyereknek is szól, de a szülőnek is szerintem. Meg már amikor kismama voltam, akkor is minden idegen cuki volt velem. Meg azóta nem érzem azt az idősektől sem, hogy ők sz@rták a spanyolviaszt, én meg egy senki gyerek vagyok (hiába vagyok már 9 éve hivatalosan felnőtt), hanem engem is komolyan vesznek azért, mert már anya vagyok.
6/32 anonim 

válasza:

válasza:#4 Az egysejtűek osztódással szaporodnak, nem szüléssel.
7/32 anonim 

válasza:

válasza:Mi van???? Mit nem értékelnek rajtuk? mindenféle támogatást, ingyen pénzt kapnak, felháborító!
Én nem adnék nekik semmit, elegem van, hogy én beledöglök a melóba, hogy ők lógázhassák a lábukat. És meg sem érdemlik, hiszen úgyis a tiszára szavaznak!
8/32 A kérdező kommentje:
Köszönjük, hogy hozzá járulsz a problémához...
jan. 10. 18:21
9/32 anonim 

válasza:

válasza:Akkor nem nagyon beszélnek az anyák szerepéről, amikor felmerül az istentelenül elcseszett generációk témája. Ha a társadalom szerint az anya az elsődleges szülő, akkor a felelősség oroszlánrésze is az övék.
10/32 anonim 

válasza:

válasza:Nekem személy szerint hányingerem van a szaporodó nőktől meg a fattyaiktól is, szerintem ez a legundorítóbb folyamat az életben. Nem mellesleg ők választják, nincs kötve semmihez, és tudják mivel jár a későbbiekben, akkor minek értékelném? Alapból értelmetlen a kérdés, ha nem a családtagomról van szó minek értékeljek bárkit? Nincs hozzájuk semmi közöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!