Miért fikázzák a fiatal nőket, hogy nem vállalnak gyereket?

válasza:

válasza:

válasza:Ez valami új jelenség? Pár éve szültem az elsőt, 37 évesen, de engem a kutya sem fikázott előtte, mikor még fiatal voltam.
Ismerek fiatal lányokat, nőket is, de még tőlük sem hallottam. Nem kétlem, hogy van az a réteg, aki ezzel van elfoglalva, de azt gondolom, hogy ők valószínűleg nem olyan szintű emberek, akiknek adni kellene a véleményére.
Egyébként a másik oldalon sem jobb lenni, mert akkor meg megkapod, hogy csokra, meg adókedvezményre szülsz :D Vannak, akiknek semmi sem felel meg.

válasza:

válasza:Budapesten :) Igen, az én köreimben nem jellemző ez a beszólógatás. Nyilván volt aki megkérdezte korábban, hogy nem szeretnék-e gyereket. Ez már beszólásnak számít? Esküszöm, nekem ez volt a legdurvább, amit kaptam azért mert nincs gyerekem :D Vagyis most már van, de jó sokáig halogattam, teljesen önszántamból. Még csak nem is a körülmények kényszerítettek rá.
Nem hiszem, hogy csak én vagyok intelligens emberekkel körülvéve.

válasza:Nekem soha, senki nem ugatott.
Mostanában igen, mert megtudtak egy orvosi beavatkozást, de most sem rosszindulatból, hanem egyszerűen kíváncsiak, hogy miért nincs még második baba.

válasza:

válasza:

válasza:"Nem hiszem, hogy csak én vagyok intelligens emberekkel körülvéve."
Kinek akarsz hazudni? Orvos is baszogatott már ezzel! Az mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!