Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért fikázzák a fiatal...

Miért fikázzák a fiatal nőket, hogy nem vállalnak gyereket?

Figyelt kérdés
Hirtelen mitől lett mindenkinek hozzáférési joga a nők méhéhez?

febr. 4. 21:27
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
36%
Többnyire irigység miatt. Fáj nekik, hogy ők elbszták az életüket, más meg élvezi.
febr. 4. 21:40
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Nem tudom, honnan vetted, hogy mindenkinek hozzáférési joga van a nők méhéhez.
febr. 4. 21:47
 3/16 anonim ***** válasza:
94%

Ez valami új jelenség? Pár éve szültem az elsőt, 37 évesen, de engem a kutya sem fikázott előtte, mikor még fiatal voltam.

Ismerek fiatal lányokat, nőket is, de még tőlük sem hallottam. Nem kétlem, hogy van az a réteg, aki ezzel van elfoglalva, de azt gondolom, hogy ők valószínűleg nem olyan szintű emberek, akiknek adni kellene a véleményére.

Egyébként a másik oldalon sem jobb lenni, mert akkor meg megkapod, hogy csokra, meg adókedvezményre szülsz :D Vannak, akiknek semmi sem felel meg.

febr. 4. 21:48
 4/16 anonim ***** válasza:
38%
3-as, te hol élsz? Új jelenség? Én alig találkozok emberekkel, de még így is beszólogatnak, hogy miért nem szülök. Még így is, hogy már 42 éves vagyok! Nyilván soha nem érdekeltek ezek a vélemények, de hogy a beszólogatás jelensége létezik, az nem kérdés!
febr. 4. 22:06
 5/16 anonim ***** válasza:
78%

Budapesten :) Igen, az én köreimben nem jellemző ez a beszólógatás. Nyilván volt aki megkérdezte korábban, hogy nem szeretnék-e gyereket. Ez már beszólásnak számít? Esküszöm, nekem ez volt a legdurvább, amit kaptam azért mert nincs gyerekem :D Vagyis most már van, de jó sokáig halogattam, teljesen önszántamból. Még csak nem is a körülmények kényszerítettek rá.

Nem hiszem, hogy csak én vagyok intelligens emberekkel körülvéve.

febr. 4. 22:15
 6/16 anonim ***** válasza:
40%
Szüjjé má te!
febr. 4. 22:19
 7/16 anonim ***** válasza:
85%

Nekem soha, senki nem ugatott.

Mostanában igen, mert megtudtak egy orvosi beavatkozást, de most sem rosszindulatból, hanem egyszerűen kíváncsiak, hogy miért nincs még második baba.

febr. 4. 22:29
 8/16 anonim ***** válasza:
83%
#5! Lehet, te nem mászkáltál gyermekvállaló topicokba napi 50x leírni, hogy milyen idegesítőek a kis nyavalyás kölykök 🤣Ahogy én se. 42 évesen szültem, addig se szekált senki.
febr. 4. 22:37
 9/16 anonim ***** válasza:
51%
Ez a jelenség nem újkeletű, régen sokkal gyakoribb volt. Az én fiatal koromban a lányok 20-22 évesen már férjhez mentek, és rögtön jött is a gyerek. A leggyakoribb kérdés az volt, hogy nem mentél még férjhez? Hogyhogy? Ha férjhez mentél, akkor meg az, hogy mikor lesz gyerek. Nekem a munkahelyen konkrét hátrányom származott abból, hogy nincs gyerekem. Ha nem kaptam prémiumot, jutalmat vagy fizetésemelést, megmondták, hogy nekem nincs szükségem a pénzre. Akkoriban nem nagyon lehetett válogatni a munkahelyek között, egyébként is mindenhol ez volt.
febr. 5. 00:08
 10/16 anonim ***** válasza:
30%

"Nem hiszem, hogy csak én vagyok intelligens emberekkel körülvéve."

Kinek akarsz hazudni? Orvos is baszogatott már ezzel! Az mi?

febr. 5. 04:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!