Honnan lehet tudni, hogy valakiből jó apa lesz vagy sem?

válasza:

válasza:-mennyire önző (Van "apa", akinek előbbrevaló a sajat hobbija mint a gyereke. Vagy előbb veszi meg a cigijét és utána költ csak a gyerekre, ha marad)
-mennyire önálló (Ő is a gyereked lesz, vagy egyenrangú szülő)
-mennyire aktív a háztartásban (miért? Mert a szaros pelenkát se fogja kivinni, ha addig derogált neki minden hazimunka. És igen, ez is kell a jó apasághoz, mert nem szobatisztán születnek a gyerekek, a gondozási feladatok pedig megalapozzák a kötődést)
-mennyire "konzervatív" (hímsoviniszta f.sz - ettől függ, hogy az eltérő nemű gyereknek is meg tudja adni ugyanazt, vagy a lány neki nem gyerek...)
Stb.

válasza:

válasza:Sokmindenből lehet tudni.
A férjem jó apa és jó férj.
Ha beteg voltam bármikor, mondanom se kellett, hanem ő kérdezte, hogy mit hozzon a patikából. Aznap mindig ő főzőtt, takarított, én filmezzek és pihenjek. Máskor felosztottuk, hogy ki mit csinál.
Bárhova volt időpontom mindig vitt és hiszti nélkül megvárt, kérnem se kellett
Több műszakban dolgoztunk, de egy helyen és egy műszakban, ha korábban kelt mint én, akkor elment bevásárólni
A családjával jó a kapcsolata, tisztelik egymást(ez fontos tényező)
Soha nem éreztem, hogy a problémáim ne lennének fontosak neki, mindig figyelt rám
Ha nem volt kedvem/kedvünk főzni nem hisztizett, hanem megkérdezte nekem mit rendeljen vagy inkább ülljünk be valahova?
Nyugodt ember, nehezen lehet kihozni a sodrából.
A gyerekekkel ugyan ilyen figyelmes, törődő, persze ezt visszafele is megkapja.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az volt egész gyerekkorában, kamaszkorában és most, huszonévesen is az, az élet minden területén főleg más emberekkel szemben
Mondjuk születési rendellenesség vagy ilyesmi
Minden nap van olyan helyzet, amikor látunk rohangáló vagy kiabáló gyerekeket, vagy aki rugdossa az ülésünket a buszon, repülőn. És akkor azt mondjuk, hogy hát ennek a gyereknek nagyon rossz szülei vannak. De hogy lesz valakiből jó szülő?
Nem babás kérdés,de Ti mindig olyan jó válaszokat adtok. Sajnos én mindig piszkálom a férjemet. Van két csodás gyermekünk, boldog házasságunk, meg van mindenünk és mégis piszkálom,cseszegetem.Féltékeny vagyok (pedig nincs kire). Kezdek megőrülni. Mindennel...
Állapotos vagyok, nem volt tervezett baba, de nagyon várjuk. Néha izgulok kicsit, hogy a páromból milyen apuka válik, hiszen elég fiatal, 23 éves lesz, mikor megszületik a babó (én 21 vagyok). 3 és fél éve vagyunk együtt, 2éve együtt is élünk. Egyébként nem egy "kicsapongós" fajta... szerintetek?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!